היי,
הגשתי לא מזמן תביעה קטנה כנגד מוסד מסוים בגין דמי רשום שנלקחו ממנו למוסד מסוים כאשר בשל רשלנות מצידם לא יכולתי ללמוד אצלם ואת דמי הרישום סרבו לשלם.
לפני מספר ימים הם פנו אלי בכדי לסגור את התביעה באופן עצמאי.
הסכמתי ונחתם הסכם בו כתוב כי אני מצהירה כי קבלתי מהם שק ואני מתחיבת להעביר להם תוך עד שבוע הבא אשור בקשת ביטול התביעה מבית המשפט. לאחר פדית השק אחרת יתבעו אותי.
את השק לא פדיתי. והבנתי שאין אשור כזה.
אני חוששת לבטל את התביעה ואז יתכן ולשק לא יהיה כסוי ולא אוכל לתבוע בשנית.
גם לסרב להשתמש בשק נראה לי לא חכם.
מה עלי לעשות?
שלום דנה
במידה והבנתי נכונה את השתלשלות המקרה. כוונתם הייתה כי כתובעת תגישי לבית המשפט הודעה על סיום הסכסוך. המלצתי הינה כי תפדי את הצ'ק. במידה ויהיה לו כיסוי, תיפעלי כמוסכם, במידה ולא יהיה לו כיסוי, אזי בכל מקרה המוסד הוא שמפר את ההסכם פשרה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על המענה המהיר,אבל הם הציבו לי שבוע בהסכם ואני חוששת שבגלל שחתמתי על ההסכם ובפרט שהם כתבו בהסכם שיתבעו אותי אם לא אעמד בזמן של שבוע זה יסבך אותי ושופט יראה זאת בעין לא טובה,אני צודקת?
שלום דנה
ההסכם אכן מחייב ומאחר שחתמת עליו, עליך, ככלל ,לעמוד בו.
המלצתי הינה כי תפני את הבנק ותפדי את הצ'ק. במידה ואינך מספיקה, ביכולתך ליצור קשר עם המוסד ולבקש מספר ימים נוספים. מן הראוי שיסכימו לכך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר