שילמתי את התשלום בכרטיס אשראי.
המוכר אמר שצריך לשלם 100 שח על הובלה אמרתי לו שיש לי רכב מסחרי ולכן הוביל בעצמי. (דיבר על הובלה בלבד ולא על שום שרות נוסף)
שאלתי אותו על תעודת האחריות והוא אמר שהיא בפנים בתוך האריזה.
חיברתי את התנור לגז ולחשמל (אני במקצועי איש טכני 20 שנה) וראיתי שהלהבה הקטנה לא נדלקת מהמצת של התנור (שאר שלושת הלהבים נדלקים).
התקשרתי לחנות ואמרתי להם שלא מצאתי תעודת אחריות בתוך האריזה , ענו לי שהקבלה זה תעודת האחריות לשנה. וביקשתי שישלחו טכנאי לתקן את ההצתה ללהבה הקטנה.
במשך שלושה ימים אני מתקשר פעמיים שלוש ביום עד שבסוף התעצבנתי ואמרתי להם שאם הם לא שולחים טכנאי אז שיקחו את התנור חזרה.
לאחר מספר שעות התקשרו מהשרות כדי לתאם טכנאי ודרשו 100 ש"ח התקנה , אמרתי להם שכבר חיברתי את התנור והבעיה שהמצת לא מדליק את הלהבה הקטנה בלבד.
אמרה לי שבחנות אמרו לך לא לחבר לבד (בהחלט לא אמרו) ושרשום על התנור לא לחבר לבד (_לא ראיתי שום רישום) דרשה 100 ש"ח ואמרה שמיכוון שחיברתי לבד אין שרות . אני מסרב לשלם את ה100 ש"ח . דיברתי עם המוכר אמרתי לו שלא אמרו לי שצריך לשלם התקנה בזמן הרכישה ושלא ראיתי שום כיתוב לא לחבר לבד. אמר שידבר עם השרות והיום קיבלתי תשובה שהם לא יתנו שרות ללא תשלום נוסף של 100 ש"ח.
מה עושים?
תודה
ערב טוב,
עם יד על הלב....שלם את הסכום הנדרש שכן לא הצלחת לחסוך ההוצאה כי יש בעיה עם המצת ואתה זקוק לטכנאי. תוכל לדרוש מהחנות את החזר הסכום שכן הם התרשלו בהסבר תנאי העסקה בעניין ההתקנה ולא היה גילוי נאות בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר