שלום.שמי דניאל.הבעיה שלי היא כזו;אני הזמנתי מוצר מאתר קופונים כזה או אחר.באתר רשמו שהאספקה תוך 28 ימי עבודה.לאחר חודש,קיבלתי הודעה למייל שהאתר קיבל הודעה מהספק של המוצר ו״צר לו להודיע לי״ שאני לא אוכל לקבל את המוצר.כשביקשתי החזר כספי הם נתנו לי תשובות מתחמקות והציעו לי דילים אחרים הרבה פחות אטרקטיביים.בסופו של דבר הסכמתי לקחת מהם דיל אחר שאני ביקשתי בתנאי שזה או הדיל שאני מבקש,או החזר כפסי.גם בדיל ההוא הם התחייבו לאספקה תוך 28 ימי עסקים.מאז עברו למעלה משלושה חודשים,ולאחר האישור שלי להחליף דיל הם לא עונים למיילים,לא עונים בטלפון ובלתי אפשרי לתפוס אותם.הסכום ששילתי הוא סכום בהחלט לא מבוטל,ואני מרגיש סוג של חוסר אונים.אשמח לקבל ממכם תשובה לגביי זכויותיי,ומה עליי לעשות,והאם יש לי עילה לתביעה ובקשת פיצויים.
תודה מראש!
שלום דניאל
לאור הכתוב בהחלט קיימת פעילות לא תקינה של החברה בכך שאינה עומדת בתנאי ההסכם בין הצדדים לגבי אספקת המוצר. משכך נראה כי ביכולתך לבטל עסקה לאור הפרת ההסכם של החברה.
המלצתי הינה כי תפנה במכתב אל החברה ודרוש את ביטול העסקה ופיצוי כספי קטן לאור אי עמידתה של החברה בתנאי ההסכם.
במידה והחברה אינה מסכימה, המלצתי הינה כי תפנה אל בית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר