רכשתי מזרון מתצוגה..בעלות 3100 ש"ח. בעוד שחדש עולה כ 3600 ש"ח. כשראיתי את המזרון היה חדש ונקי. המזרון הגיע אלי שחצי ממנו מוכתם מעט. וכמו כן, נשלח אלי קבלה ועליה היה רשום שאין החזרות והחלפות לאחר קניה ליד "חתימתי" (חשוב שאציין קרוב משפחה שלי סגר את העיסקה במקומי והוא חתם). וגם שנאמר לי שאין אחריות ל 10 שנים היות וזה מתצוגה.
כעת, ברצוני להחזיר..שילמתי בנוסף הובלה כ200 ש"ח. מה עלי לעשות??האם אהיה רשאית להחזיר...? הרי נאמר לי שיהיה אחריות..והמזרון שראיתי היה נקי לגמרי. מה אוכל לעשות???
בוקר טוב,
מבינה לליבך ואת עוגמת הנפש שאת חשה. יש קושי בביטול העסקה אולם אני ממליצה לפנות בכתב אל החנות לתאר את השתלשלות העניינים להדגיש את עוגמת הנפש והמצב של המזרן, צרפי תמונה, דרשי ביטול העסקה ו/או החלפת המזרן במזרן חדש.
קושי נוסף עולה בעובדה שלא את ראית את המזרון בחנות בתצוגה אלא מישהו מטעמך, תצטרכי להתמודד עם קושי זה מאחר והוא ראה את המזרון ומצבו ובכל זאת הזמין אותו.
קבלי את תגובתם ועדכני אותי על מנת שנוכל לבחון אפשרויות נוספות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר