.
במפגש עם נציג מחברת סלולר הוצע לי בעל פה מסלול בחיוב חודשי קבוע בעלות 189ש"ח לפני מע"מ .
החבילה כללה דקות שיחה, SMS, חב' גלישה 2GB הטבת זמן אוויר בסך 20 ש"ח לחודש והטבר מעבר מחברה לחברה בסך 50 ש"ח לחודש לפני מע"מ.
כמו"כ הוצעה רכישת מכשיר איפון בהתחייבות ל-36 חודשים תמורת חיוב/זיכוי בסך 119.90 ש"ח לפני מע"מ.
את ההצעה לרכישת המכשיר נדחתה בטענה כי כבר יש לי התחייבות לחברת סלולר ממנה ביקשתי לעבור ואינני מעוניינת בכל התחייבות נוספת מה עוד שהמכשיר בסדר.
נציג החברה אמר כי אין כל בעיה עם המעבר כל שעליי לעשות זה לקחת מחברת הסלולר ממנה רכשתי את המכשיר חשבונית וקרא לזה ניתוק זיקה ולהעביר אותה אלינו ואנחנו נשלם את יתרת הסכום בגין תקופת ההתחייבות שנותרה בתשלומים חודשיים בגובה סכום החיוב בו תחויבי מידי חודש דהיינו באותם 55 ש"ח כולל מע"מ שאני משלמת מידי חודש לחב' הננטשת תוך שהוסיף כי כל שנותר לי למעשה הינה ההתחייבות למכשיר ל-36 חודשים אשר כל עוד אני מנויי וצורכת מסלול מעל 150 ש"ח התמורה הינה 0 מה שנקרא חיוב/זיכוי.
עם קבלת חשבונית ראשונה מצאתי:
כי חויבתי בגין דמי מנוי בנפרד ובסך 189 ש"ח ובגין חב' גלישה בנפרד ובסך 69 ש"ח כאשר נאמר מפורשות כי
ההצטרפות הינה ל"מסלול בונוס" שהוא מסלול הכולל חב' גלישה 2GB בעלות פיקס לחודש בסך 189 ש"ח לא כולל מע"מ כאמור לעיל.
ההטבות שהופיעו בחשבונית היו 20 ש"ח לחודש זמן אוויר והטבת מעבר בסך -50 כאמור לעיל. מבלי שראיתי כל ביטוי להחזר אותם 55 ש"ח שאני משלמת לחברה שנטשתי !!!?
בכל ניסיון לקבלת מענה ענייני נתקלתי בהתעלמות.
יצוין, כי במעמד ההצטרפות לא הוצג כל מסמך כתוב או דף מההסכם והכל הוצע בעל פה .
עוד יצוין כי גם החתימה שנדרשה בתום ההסכם הייתה על צג מחשב של הנציג מבלי שראיתי על מה חתמתי וכאשר הנציג שהבחין בחשש וההיסוס שלי אמר: "אין לה מה לדאוג מה שסוכם הוא מה שנכתב ועליו את חותמת"
והוסיף "אני למחרת כבר אדאג שתקבלי במייל את ההסכם וגם אדאג שיישלח בדואר"
עברו למעלה מ-3 חודשים עד שנשלח אליי ההסכם ובקריאת תקציר העסקה נדהמתי לגלות כי מה שנכתב שונה ממה שעליו סיכמתי מול הנציג ומיד שלחתי מכתב רשום על הפרת הסכם ולביטול אותו מסלול בטענה כי אין הרשום
מה שסוכם עם הנציג.
נא תגובתכם והתייחסותכם גם לעניין ההחזר בגין המכשיר שלא שולם למרות העברת חשבונית רכישה למכשיר ולמרות שגם המכשיר נמסר.
חשוב לי להוסיף, כי באחת השיחות עם נציגת החברה נאמר לי שהטבת המעבר
הינה ההחזר בגין המכשיר ולא זה מה שנאמר במעמד ההצטרפות!!!
הטבת מעבר הינה הטבת מעבר והחזר יתרת חיוב בתמורה לחשבונית ומכשיר
שנמסר זה החזר יתרת חיוב והנציג להתרשמותי לא קישר בין השניים.
בוקר טוב,
ממליצה לפנות אל החברה בכתב ולתאר את השתלשלות העניינים תוך פירוט ההפרות והפערים בין שהובטח לך לבין מה שנעשה בפועל כפי שעשית כאן בפנייתך.
דרוש את תיקון ההפרה, זיכוי וכמובן מתן פיצוי בגין כוגמת הנפש והאכזבה.
ציין ואף תשלח בפועל שהעתק מפנייתך נשלח אל המפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת ואל המועצה הישראלית לצרכנות.
אל תוותר !
ככל ופנייתך לא תסייע ממליצה בחום לפנות לקבלת ליווי וייצוג עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר