ב20/11/11 רכשתי מכשיר מייבש דרך האינטרט מדגם כלשהו.למחרת ניסו לשכנע אותי שאוסיף כ300 שח לקבלת המכשיר תוך 4 ימים מיום אישור חב' כ.א. ולא לאחר 14 ימי עסקים, סירבתי. לאחר יומיים נוספים חזרו אלי וניסו לשכנע אותי לשדרג את הדגם, עניתי שאני לא מוכנה.
ביום למחרת הופיע לי החיוב בכ.א. ב23/11.
קיבלתי את המוצר ביום שלישי האחרון 20/12.
היום בבוקר הגיע טכנאי, המוצר שסופק אלי אינו המוצר שרכשתי.
מהחברה עוד לא חזרו אלי לתיאום החלפת המוצר, הם מציעים פיצוי של טוסטר בשווי של 250 שח
אין לי מייבש ואני כבר אובדת עיצות, מה לעשות? אפשר לתבוע+לבטל עסקה?
תודה
עכשיו הודיעו לי שהיבואן הפסיק לייבא את המייבש הזה.
מה לעשות?
איזה פיצוי מגיע לי?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
מהחברה מוסיפים לי גם קומקום חשמלי, מצחיק!!!!
ביום ראשון הקרוב, יבוא טכנאי להתקין את המייבש שלא הזמנתי, כי נאמר לי שהמייבא הראשי של הישראל הפסיק לייבא את המוצר ואין טעם לבטל עסקה כי אני לא אמצא, כנראה, את המוצר שרציתי.
הם הציעו לבטל עסקה ואז מה איתי?
מהו פיצוי הולם? האם אני יכולה לבקש הנחה במחיר? כמה אחוזי הנחה הם רלוונטים למקרה שלי?
ערב טוב,
איני יכולה להגדיר בדיוק מהו פיצוי הולם אני משערת שההגדרה נגזרת מהרגשתך הסובייקטיבית כלומר מה יספק אותך ויתן לך תחושה שפיצו אותך על עוגמת הנפש.
הנחה במחיר לדעתי פיצוי הולם יחד עם הטוסטר והקוקמום....:-)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בוקר טוב,
אוף איזה מקרה מקומם ! פני בכתב עוד היום אל החברה ממנה ביצעת את הרכישה תתארי את ההשתלשלות בדיוק כפי שעשית כאן בפנייתך, הדגישי את עוגנמת הנפש ואת אובדן ההנאה שגרמו לך, צייני העובדה שכעת את בלי המוצר ובוודאי שטוסטר פיצוי לא מכמת את האכזבה שנגרמה לך.
דרשי פיצוי הולם אחר.
ככל ואין להם את המוצר שהזמת את יכולה לדרוש ביטול עסקה. לי מרגיש שמלכתחילה לא היה להם המוצר המקורי שהזמנת....
ניתן לפנות בתלונה גם אל המועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר