1. הפקדתי את מכשיר האייפון 4 שלי בסניף חברת הסלולר לה אני משויך מאחר ומעת לעת הורגשה איטיות ו/או ניתוקים בשימוש ברשת 3G במכשירי, מטרת ההפקדה הייתה אבחון התקלה ותיקונה.
2. התקלה טופלה במסגרת אחריות היצרן אשר הוענקה לי כדין ביום רכישת מכשיר האייפון למשך שנה אחת.
3. יממה לאחר ההפקדה קיבלתי שיחת טלפון מנציג המעבדה שביקש ממני לפרט בפניו שוב את מהות התקלה של המכשיר. מספר שעות לאחר שיחה זו קיבלתי הודעה למכשיר הטלפון שלי שהמכשיר הגיע מתיקון ועליי להגיע לנקודת השירות לאוספו.
4. ביום איסוף המכשיר התברר לי שבמקום לקבל את מכשיר האייפון המקורי אשר רכשתי, אני מקבל מכשיר אייפון אחר שעברו הטכני והיסטוריית התקלות שלו אינו ידוע לי (השוני אובחן במספר סידורי שונה בין המכשירים וגם בסימנים וזואלים שהיו מוכרים לי)
5. בשיחה שערכתי עם נציג שרות הובהר לי שהוחלף הלוח הראשי במכשיר (קיבלתי מכשיר מחודש)
6. ידוע לי שאם אין באפשרות היצרן לתקן את המכשיר המקורי שלי עליו לספק לי מכשיר אייפון חדש או לחילופין להחזיר לי את התמורה ששולמה בגינו:
7. מבקש את סיועכם בנושא
תודה
שלום אורי
לאור הכתוב נראה כי הצדק עימך.
ככלל, לא ניתן להחליף מכשיר ללא התראה בייחוד אם הספק אינו יכול לתקנו כפי שפרטת.
המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה ודרוש כי בהתאם להשתלשלות העניינים, תקבל מכשיר חדש או את ביטולה של העסקה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר