שלום,
לפני שנתיים רכשתי 3 חדרי ילדים. היצרן סיפק הסחורה עם פגמים קטנים והבטיח לתקן. הוא לא הגיע לתקן והצק שמסרתי לו חזר. הוא הגיש כנגדי תביעה וקבלתי מבית המשפט פסק דין שאני חייב לשלם לו בשל שהצק חזר. ואכן שילמתי כולל הוצאות משפט ריבית ושכ"ט(אציין כי לא קיבלתי משום גורם על תאריך המשפט) האים היום אני יכול להגיש נגדו תביעות קטנות כי עד היום הוא לא תיקן הרהיטים ולבקש גם פיצוי של הריביות ששילמתי?
תודה
בוקר טוב,
לדעתי הינך זכאי לפצוי כלשהו, עקב הפגמים ועוגמת הנפש. לו היית פונה אליי לפני שנתיים, הייתי ממליצה לך לפנות ליצרן ולעמוד על החלפת הריהוט עם קבלתו או קבלת פיצוי כספי עקב הפגמים שנתגלו בו.
ממליצה לך, לפנות בכתב אל היצרן, להעלות את השתלשלות העניינים, לדרוש תיקון הפגמים במיידי.
באם מכתבך זה לא יענה ו/או יענה בצורה מתחמקת או שאינה מספקת ניתן לשקול הגשת תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות לקבלת פיצוי בגין הפגמים ועוגמת נפש.
לעניין פיצוי בגין הריביות איני בטוחה שביהמ"ש יקבל ראש נזק זה לאור העובדה שמקור הריבית בדיני שטרות (עניין סבוך ומורכב שאין טעם להיכנס אליו בשלב זה מפאת העובדה ששילמת את חובך והעניין סגור).
כך או כך, אל תוותר ! אני בטוחה ששילמת ממיטב כספך ואין סיבה להתפשר על מוצרים פגומים, קלים ככל שיהיו מבלי לקבל פיצוי על כך !
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר