שלום רב,
בתאריך 29.11 קבענו לקיים ברית מילה באולם אירועים בתאריך 30.12 כולל חוזה חתום + מקדמה שלנו על סך 500 ש"ח על 40 מוזמנים.
באותו שבוע מנהלת המקום התקשרה אלי ושאלה אותי אם אני יכולה להזיז את האירוע בשבוע אחד קדימה ואמרתי לה שבעיקרון יש לנו שבת חתן במשפחה אך נראה, אולי והיא אמרה שהיא תחזור אלי יותר מאוחר לקבל תשובה אך בשום אופן לא אישרתי לה סופית וגם לא חתמנו על חוזה חדש עם תאריך חדש. לאחר שבועיים הגענו לטעימות באולם ואמרנו לה שוב, על מנת להסיר ספק, שאנו לא מעוניינים לשנות תאריך אך היא אמרה שהיא כבר סגרה את התאריך למשפחה אחרת שהם 150 איש.אך אמרה שהאירוע שלנו יתקיים כמו שהיה צריך וש"ניתן לה לטפל בזה בדרך שלה". כיומיים לפני האירוע הם מתקשרים ואומרים שלא ניתן לבטל את האירוע של המשפחה השניה וכתוצאה מכך היינו חייבים לחפש מקום אחר ולהודיע מחדש לאורחים על שינוי מקום למרות שחולקו כבר כל ההזמנות- והם הפרו את ההסכם איתנו.
איזה עורך דין מתעסק במקרים כאלו? והאם זה שיך לתביעות קטנות או לתביעות אזרחיות? וכמה פיצויים נוכל להשיג מהם במידה ונזכה?
תודה מראש, מני.
שלום רב ומזל טוב !
הסיפור שלך הוא שערורייתי ואני ממליצה בחום לא לעבור לסדר יום !
ניתן לפנות אל עו"ד העוסק בדיני צרכנות ובחוזים או עו"ד העוסק בנזיקין לצורך טיפול משפטי וייצוג מול אולם האירועים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר