שלום,
החברה "שגריר" תובעים מאיתנו סכום כסף שלדברם אנו חייבים בגין קבלת שירות התנעה לרכב.
בבוקר קבלת השירות (שעת בוקר מוקדמת) הנציגה בשגריר ראתה ברשומות שלהם שאני מנויה אצלם ולכן לא אאלץ לשלם על השירות ולכן הסכמתי לקבלו. לא הייתה לי שום אפשרות באותה השעה לברר במקום נוסף האם אני אכן מנוייה בשגריר (אצלם הייתי מנוייה בשנים האחרונות) או בחברה אחרת.
מסתבר בדיעבד כי באותם ימים כבר לא הייתי מנוייה אצם בשל המעבר לסוכנות ביטוח אחרת (הפוליסה החדשה טרם הגיעה לידי באותה עת). קבלת השירות נעשתה בתום לב מצידי ותוך הסתמכות על רשומותיהם.
שגריר מודים (בכתב) שביום הזמנת השירות אכן הופעתי אצלם כמנוייה וכך נאמר לי. אך הם לא יכולים לתבוע את סוכנות הביטוח הישנה שלי ולכן הם מבקשים ממני את התשלום.
האם זה חוקי?? הם הטעו אותי ברגע הזמנת השירות. לו היו אומרים לי כי איני מנוייה כמובן שלא הייתי מזמינה את שירותיהם.
למי אוכל לפנות בנושא זה?
בוקר טוב,
ניכר מפנייתך ששני הצדדים נהגו בחופזה מבלי שנבדקו תנאי ההתקשרות לאשורם. חרף העובדה שהיית נתונה ללחץ העובדה שקיבלת שירות מהחברה אינה יכולה להיעלם והיה עליך לוודא טרם פנייתך אליהם.
מאידך גם מעשיה של החברה היו לא תקינים ומצופה ממנה לעדכן את פרטי לקוחותיה על בסיס יומיומי על מנת להימנע ממצבים כגון אלו.
לכן, לדעתי על החברה לקחת אחריות על ההטעיה ומצג השווא שגרמה לך ולחייב אותך בתשלום סמלי עבור השירות שניתן לך (התשלום יגלם את חלקך בעניין).
ניתן לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות בתלונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר