שלום,
קראתי הודעה כלשהי בפורום תפוז, שעל פי החוק בישראל אחרי פעם שלישית שמוצר נכנס לתיקון אפשר לדרוש את כל הכסף חזרה (אני מניחה שבמסגרת תקופת האחראיות כמובן). רציתי לדעת האם זה נכון, ואם כן איפה אני יכולה למצוא את הפסקה הזו?
זה מאד חיוני לי לבעיה מתמשכת שיש לי עם מחשב נייד.
תודה רבה,
מאיה.
שלום מאיה
להבנתי את שאלתך, אינך יכולה לבטל עסקה בהתאם לתיקונים בהתאם לחוק. אולם במידה ואת אכן סובלת ממוצר פגום אזי דרך ההתמודדות הינה ביטול עסקה בגין אי עמידת הספק בחוק המכר. דהיינו המוצר שקיבלת פגום ואינו עומד בציפיותיך הסבירות והמתבקשות.
המלצתי הינה כי תפני בכתב אל החנות ודרשי את ביטול ההסכם. במידה ותגובת החנות אינה לשביעות רצונך ביכולתך לפנות אל בית המשפט.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
