הזמנתי את מגפי UGG ב- 13/11/11 - וכמובן שלא קיבלתי כלום, אין מענה של שרות לקוחות כבר למעלה משבועיים, מפנים לפניות במייל - אך לא עונים במייל!
לפני כשבוע יצרה איתי קשר נציגה בשם ענת ואמרה שישלח לי קוד מעקב לדואר והמגפיים בדרך - בדיוק כמו שמירי כתבה. אך לא קיבלתי שום מייל עם הקוד.
פניתי היום לחברת PAYPAL ע"מ לבטל את העסקה ושם מסרו לי שמאד מצטערים אך עברו 45 יום ולכן לא ניתן לבטל!!! מה שאומר ש"הנציגה" שמתקשרת מטעמם מנסה למשוך זמן של כמה ימים ע"מ שלא נוכל לבטל את העסקה!! חבר'ה מדובר בהונאה!!!!!!! PAYPAL מסרו לי שאם יתקבלו עוד טענות על חברה זו - יפתחו בחקירה!!!
שלום מירב
במידה ואכן החברה אינה עונה לפניותיך ואינך מקבלת את המוצר שהזמנת, המלצתי הינה כי תפני אל בית המשפט בבקשה לביטול הסכם ופיצויים. המלצתי הינה כי תמנעי כעת מביטול חד צדדי של התשלום בכדי שלא תתבעי על ידי החברה כמפרה הסכם. המלצתי כאמור הינה פנייה אל בית המשפט כאמור.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר