יש ברשותי ביטוח של חברת דינמיקה סלולר כמעט שנתיים וחצי.
אני משלמת כל חודש בחודשו 50 ש"ח לביטוח.
ונאמר לי מהמוכרת בדוכן במעמד עשיית הביטוח שבמקרה אם הוא נגנב או נאבד ,
שאני אקבל מכשיר חדש ובמידה ולא אני לא אצטרך לשלם השתתפות עצמאית ואני אקבל טלפון שמיש מאותו סוג ללא עלות נוספת.
לפניי מספר שבועות נגנב לי הטלפון וכמובן שישר הודעתי על כך לברת הביטוח.
תחילה הם אמרו לי שיש לי השתתפות עצמית בסכום מסויים שעליו הם יכולים לעשות לי הנחה,אחריי תירתורים הולכים ונשנים לחנות נודע שאין כרגע תמשיר במלאי.ורק אחריי שבועיים וחצי אחריי שביקשתי שמנהלת תחזור אליי ( שגם זה הם הבטיחו שיקרא תוך 24 שעות ולא קרא,והייתי צריכה לצלצל שוב), היא אמרה שהיא השיגה לי מכשיר ושאני אלך לקחת אותו ( בחוזה רשום שהם צריכים לספק לי תוך 7 ימים מכשיר,מה שלא קרא),כאשר הגעתי לחנות ראיתי שזה מכשיר משומש שתיקנו אותו ,וביקשו שאני אשלם 1000 שקל.וזאת לאחר שהבטיחו לי בע"פ במעמד הקנייה שאם אני אקבל חלופי אני לא אצטרך לשלם עליו.
האם יש עילה לתביעה?
האם זה בסדר שאני כבר שנתיים וחצי משלמת דמי ביטוח ,ועכשיו על מכשיר משמוש מבקשים ממני 1000 ?
וגם הועברתי במשך חודש שלם עוגמת נפש ענקית-שיחות למוקד אין סוף,לחכות למנהל שתחזור לאיי אין סוף עמים,סתם הלכתי למוקדים לחינם-כאשר ידעו שאין במלאי,וכו' וכו'
תודה
שלום טל
בהחלט מקומם. העובדה שלא היו מכשירים במלאי אינה תקינה אמנם אולם קיימות נסיבות אשר מאפשרות את קיומה. המלצתי הינה כי תפנה לחברה בכתב ודרוש מכשיר חדש(לא מחודש) מיידית או בטווח הקצר וכן פיצוי כלשהו עבור עוגמת הנפש שחווית.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם אחריי שליחת מכתב רשום לחברה,
במידה ואני לא יקבל שום התייחסות ,או התייחסות שלא נראית לי,
האם יש עילה לתביעה בתביעות קטנות?
תודה
שלום טל, אני הגשתי נגדם תביעה קצת אחרת בתביעות קטנות,
מיקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר