שלום רב . לפני כחודשיים יצרו קשר ממדריך העסקים של בזק ובקשו לצרפני לשירות פרסום ב- 144 באינטרנט. הנציגה רדפה אחרי לא מעט זמן ונידנדה נורא. לא זכור לי שבשום שלב הסכמתי להצטרף לשירות . ב- 22/11 הגיע אליי מכתב מבזק המבשר לי שהוא מברך אותי בהצטרפות לשירות . התקשרתי ביום קבלת המכתב לשירות הלקוחות, אמרו שיבררו ויחזרו אליי. איש לא חזר אליי עד היום . רק שבחשבון הטלפון האחרון שהגיע היום ראיתי שחויבתי במאה וחמישים שקלים על השירות הזה. התקשרתי שוב. אחרי 25 דק' המתנה נאמר לי שיש הקלטה בה אני מסכימה. ביקשתי לשמוע אותה והם סרבו כמובן. אמרו לכתוב לתלונות הציבור. נאמר חי גם שיש דמי יציאה בסך 900 ומשהו ש"ח . אני רותחת מזעם ועלבון . מה לעשות ? תודה סיון
שלום סיון
בהחלט מרתיח.
המלצתי הינה כי תפני במכתב אל החברה ודרשי לבטל מיידית ולאלתר את ההסכם.לדעתי החברה תסכים לכך.
במידה ולא תסכים, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות בעילת ביטול הסכם ופיצויים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר