שלום, אני ובת דודתי רכשנו 2 מגפי טורי בסך 850 כל אחד קיבלנו אותם לאחר כחודש מההזמנה.. וכשהגיעו הם היו מאוד קנות חיקו עלוב ולא כמו שהיה באתר בכלל ביקשנו לבטל ונאמר לשלוח ברשום למשרדים בחולון וכך היה שלחנו והנעליים נאספו בדואר ב 15/12/2012 אך טרם זוכנו וטרם התקשרו אלנו ניסנו מס' רב של פעמים להתקשר נשלחו מיילים ואין שום התייחסות מה שכן שהטלפונים כעת מצלצלים ואין מענה... מה עלי לעשות ? לאן לפנות?תודה....
ערב טוב,
ממליצה לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות וכן לפנות אל החברה בדואר רשום התראה לפני נקיטה בהליכים משפטיים ובמידת הצורך ככל וההתעלמות תמשיך לשקול הגשת תביעה כנגדם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום!
אני פונה אלייך לאחר שבתאריך ה16.11.11 הזמנו אני ובנות משפחתי עשרה זוגות מגפיי UGG דרך אתר אינטרנט, מאז ועד היום ניסינו עשרות פעמים לפנות לחברה כדי לבטל את ההזמנה ולברר מדוע טרם הגיעו המגפיים!
כמובן שקבלנו מענה פעמים ספורות בו הם "מספרים סיפורים" שהנעליים בדרך ויש בעיה עם המשלוח!!
שבוע שעבר חייגו אלינו נציגי החברה כדי להתנצל ואף הוסיפו ושיקרו שהם מבטיחים שעד שבוע הבא אנו נקבל את המגפיים בדואר רשום!
היום התברר לי עד כמה הם נוכלים!! הם עשו את זה בכוונה כדי להרגיע את הרוחות שיעברו 45 הימים שניתן לבטל דרך חברת PAYPAL!!
עבר חודשיים מהיום שהזמנו ואף אחת ממשפחתי לא קיבלה את המגפיים!!
הם לא עונים למיילים ולא לטלפונים
הגשנו תלונה לחברת כרטיסי האשראי ולPAYPAL - נאמר לנו שפנו אליהם מאות אנשים שנפלו קורבן לרמאות.
אבקש את עזרתכם כיצד לפעול כדי להשיב את הכסף שנלקח ??
תודה מראש על העזרה
גם אני רכשתי מגפי UGG דרך האתר
קופונים בתחילת נובמבר.
ב15/11 חויבתי דרך paypal בעודי עוד מחכה להזמנה.
ב15/12 קיבלתי מייל מהאתר המודיע על עיכוב של 14 ימי עסקים במשלוח.
וכמובן שעד היום לא קיבלתי את המגפיים
פניתי אליהם במייל ב3 שבועות האחרונים כבר לפחות 6 פעמיים ולא קיבלתי שום יחס או תגובה!
היופי הוא שגם לא ניתן יותר להשיג אותם טלפונית.
אשמח לקבל יעוץ
כי המרדף אחריהם כבר הפך למעייף
בתודה מראש
שיר
רכשתי מגפיים "מקוריות" באתר. לאחר המתנה ארוכה מאוד וחוסר תגובתיות הגיע היום המוצר ישירות מסין. המוצר לא נראה לי מקורי ואיכותי מספיק ואכן בדקתי בתווית הפנימית כתוב שמיוצר בסין. פניתי לחברת UGG האוסטרלית והם אמרו לי שכל המגפיים מיוצרות באוסטרליה בלבד!! מעשה ההונאה הזה עולה על כל דימיון... איך אפשר לתבוע? והרי בחברה לא ניתן לקבל מענה בשום דרך!!!
גם אני הזמנתי בתאריך זה וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים ושום דבר לא מתקדם איך מבטלים העסקה ?
ךפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות ואולי אף לאחד מכתבי צרכנות בערוצי התקשורת.
לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות ולאחד מכתבי צרכנות בתקשורת.
שיר ומי שעוד נפגע ורוצה לתבוע,
יצרנו קשר עם עו"ד ואנו בונים כעת תביעה ייצוגית.
רפי
ראיתי פה המון תלונות על החברה בהקשר למגפי UGG
אני מצטרפת לכל הקונות ומציעה שנתאחד כולנו מולם.
אם יש צורך נגיע כולנו למשרדי החברה בראשון לציון.
אני הזמנתי 2 זוגות מגפיים ו3 פיגמות לפני יותר מחודשיים!!!!
אין להן שירות טלפוני ורק שליחת מיילים שלא עונים להם.
אני יודעת כי מנהל החברה- מכר את החברה בימים אלה ויש תחושה של פשיטת רגל ולכן הם ממציאים תירוצים.
מה ניתן לעשות נגדם??
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר