האם מכיוון שביטלתי את הגעת הטכנאי לקחת מודם של החברה פעמים מסיבה שלא יכולתי להיות בבית, במשך 4 חודשים, כאשר בחלק גדול מהתקופה הייתי חולה מאוד כתוצאה מתאונת עבודה המודם נשאר אצלי, והחברה במקום לסגור מנוי לפי בקשתי ב1 בספטמבר המשיכה לגבות ממני, האם הם יכולים בכל זאת לא לתת זיכוי מלא כפי שהם טוענים - בגלל שהמודם נשאר אצלי ולא לקחתי אחריות והתקשרתי שיקחו את המודם. או שיש לי על מה להתעקש והם מחוייבים לתת זיכוי מלא לפי בקשת לקוח לסגירת מנוי? והאם האחריות לא נופלת בהחזרת מודם בסגירת מנוי גם על החברה?
שנית, אם נציגה מהשירות הבטיחה לי זיכוי מלא ותחזור אליי בקשר לפיצוי שביקשתי, האם זה מחייב את החברה, כיוון שהיא מייצגת את החברה, ולחברה אין אפשרות לחזור בה מדברי נציגיה?
לילה טוב,
מקווה שאת חשה בטוב.
ממליצה לפנות בכתב אל החברה לתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את מצבך הבריאותי הקשה, לתמוך אף באישור מחלה להוכחת טענתך. לדרוש את קיום הבטחת הנציגה נסי לת כמה שיותר פרטים מהבטחתה.
מקווה שבכך תזכי לקבל את הזיכוי והפיצוי שכן ניכר שעסקינן בנסיבות מיוחדות המצדיקות לפנים משורת הדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר