שלום רב
לפני כ 3 שנים רכשתי ממי עדן בר שעומד על השיש בסכום של 150שח זה היה ללא התחייבות וללא דמי שרות הייתי לוקח כל חודש מספר כדים ומשלם עבורם .לאחר כ שנה החלטתי להחליף את הבר הזה במתקן מים חם/קר. התקשרתי למי עדן לבדוק עלויות,(בדקתי מול ספקים אחרים גם ) נאמר לי שאני יכול לקבל ללא תשלום חודשי וללא כל התחייבות את המתקן מים החם/קר שלהם. שמחתי והסכמתי להחליף.
ביום ההתקנה הגיע המתקין התקין את הבר מים ולקח את הבר מים הקודם שלי (שהיה שלי שילמתי אליו) לא התווכחתי אתו ונתתי לא ללכת. התקשרתי לחברה ודיברתי איתם הם התנצלו ושלחו לי את הבר חזרה. כעבור שנה באחד החודשים אני רואה חיוב של דמי שרות למתקן. התקשרתי למי עדן ושאלתי על החיוב נאמר לי שעברה שניה ועכשיו אני צריך לשלם כל חודש דמי שרות.
ביקשתי לבטל לי את זה והם סירבו . רק לאחר שביקשתי לבטל את המנוי שלי ולהחזיר את הבר מים הם הסכמיו לבטל לי את החיוב עבור דמי השרות. והמשחתי לקבל שירות ממי עדן ושילמתי עבור הכדים שאני צורך בלבד
בשנה השלישית חלטתי לעזוב את מי עדן מסיבות כספיות אישיות וחזרתי לבית ההורים שלי , עלי לציין שעד אז השירות היה טוב. התקשרתי למי עדן וביקשתי להתנתק, הנציגה אמרה שיחזרו אליי משרות הלקוחות וכך היה. לאחר יומיים חזרה אליי נציגה וביררה מדוע אני מתנתק , אמרתי לה שאני עוזב את הדירה וחוזר להורים אז אין לי צורך בשרות יותר. היא המשיכה בבדיקה שלה ואז אמרה לי שיש לי דמי ביטול של 126 שח, שאלתי על מה דמי ביטול אם אני לא בהתחייבות איתם. היא אמרה שבגלל שביטלו לי את דמי השרות החודשיים אני בהתחייבות. לא עזר לי הכעס והצעקות וביקשתי לנתק מיד את השרות. לקח להם חודשיים לבוא לקחת את הציוד, למרות שהיא אמרה לי שבשבוע הבע יגיע המחלק לקחת כי השבוע הם היו כבר באזור (טוב שבעלת הדירה הייתה בבית לתת להם את הציוד)
חיכיתי לחשבונית האחרונה לתשלום כפי שאמרה לי דמי ביטול של ה 126 שח.
החשבונית האחרונה הגיע וקיבלתי מכתב תשלום של 544.45 ש"ח!!! עבור יתרת חוב.
התקשרתי אליהם ובדקתי על מה מחייבים אותי . אמרו לי שהנהלת החשבונות יתקשרו אליי . לאחר שלושה ימים חזרו אלי ממחלקת החשבונות בחורה נחמדה מאד ואמרה לי שהחוב הוא על כד שלא החזרתי (למרות שהחזרתי את הכל ) ודמי ביטול 126 שח ודמי החזר שהם רוצים עבור הטבה שהייתה לי אצלם.
לא הסכמתי על החיובים וביקשתי שתוציא את הקלטת השיחות או חוזה שאני חתום עליו שאני בהתחייבות ושיש לי הטבה כל שהיא שאני ישלם במקרה של התנתקות.
כעבור חודש חזרו אלי והפעם והם טוענים שלא החזרתי 4 כדים ודמי ביטול 126 שח ודמי החזר שהם רוצים עבור הטבה שהייתה לי אצלם.
עד רגע זה מאז השיחה האחרונה שלי אם מחלקת החשבונות של מי עדן ושום נציג או נציגה יצרו איתי קשר. והמציאו לי חוזה שאני חתום או שיחה מוקלטת שלי
אני מבקש שימציאו לי את ההקלטה של השיחה או חוזה שאני חתום על מה שהם מחייבים אותי ואני אשמח לשלם
ואם אין בידם אז שישלחו מכתב על ביטול החוב וסגירת החשבון
ואז לפני יומיים אני מקבלך מכתב התראה ממשרד עו"ד על חוב למי עדן
מה עליי לעשות איך אני מתמודד איתם ?
בכבוד רב,
ארז
ערב טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל העו"ד ולתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את התנהלותה הרשלנית של החברה ואחריותה ליצירת חוב בניגוד לרצונך ובניגוד לבקשתך.
דרוש לראות אסמכתאות התומכות בדרישתם.
אם לא תעזור לך פנייתך זו אל העו"ד ממליצה לפנות לעו"ד לקבלת ייצוג.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר