שלום רב
במשך שנים טיפלתי ברכב שלי במוסך ספציפי,שילמתי לאורך השנים הרבה כסף על תיקונים שונים,תמיד שילמתי אם לא באותו היום אז מספר ימים לאחר מכן.הטיפול האחרון היה תיקון של תיבת ההילוכים ובאותו זמן החלטתי למכור את הרכב. בבדיקה שנעשתה ע"י שני מכוני בדיקה מוסמכים ומורשים בערים שונות נתגלו ליקויים משמעותיים בתיבת ההילוכים
בעל המוסך דורש את הכסף עבור התיקון ואני חושב שאני לא אמור לשלם לו היות והוכח שהגיר שתוקן אינו תקין.מה דעתכם?
שבוע טוב,
יש לוודא שהליקויים שנמצאו בתיבת הילוכים הינם הליקויים שהמוסך שלך טען שטיפל/תיקן.
לאור ההכרות ארוכת השנים בניכם ולאור האמון שיש לך במוסך ובבעליו אני ממליצה ראשית לפנות אליו ולהציג את חוות הדעת שבידך בעניין הליקויים החמורים בתיבת ההילוכים.
כמו כן דרוש את התיקון וכן פיצוי בגין עוגמת הנפש שנגרמה לך בבואך עם רוכש פוטנציאלי למכון בדיקה כשאתה חש ביטחון בטיפול המקצועי שלכאורה ניתן לך.
נהל מו"מ עם המוסך בדבר גובה עלות התיקון שהינך נדרש לשלם בכפוף לתיקון מיידי של הנזק/ליקויים שהתגלעו ללא תוספת תשלום.
במידה ולא תצלח דרכך, העלה את השתלשלות האירועים על הכתב יחד עם דרישתך, שלח בדואר רשום ובמידה ולא תענה, תוכל לשקול הגשת תביעה כנגד המוסך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר