לפני כחודש רכשתי רהיט בהזמנה לפי מידות בחנות בת"א, הכסף שולם לבעל החנות מראש (400 ש"ח במזומן) והבחור הבטיח שהרהיט יהיה מוכן יום למחרת ויגיע אלי הביתה. מאז הוא משחק איתי משחקים שלפיהם אני מבינה שהוא נוכל והוא לא באמת רוצה לספק לי את המוצר ומקווה שאולי אני אשכח ממנו, מבטיח שיביא ולא מביא, אני אומרת לו שאני יבוא לחנות הוא אומר לי תבואי וכשאני באה הוא אומר זה במחסן תבואי עוד שעה ואז סוגר את החנות, מבקש ממני להגיע לנקודות מפגש מסויימת אני מחכה והוא לא מגיע ובנוסף לזה הוא גם לא עונה לי כבר לטלפונים אלא אם כן אני מתקשרת מחסוי ואז הוא ממציא לי עוד שקר ושוב עובד עלי, בקיצור זה נראה כמו עוקץ, יש לי חשבונית מס' על הסכום ששילמתי לו נכנסתי לאתר באינטרנט וגיליתי שלפי מס' עוסק מורשה אישתו רשומה בתור שם העוסק האם אני יכולה לתבוע אותו? או שלא כדאי להתעסק בסכומים כאלה קטנים? ואם כדאי מה עלי לעשות?
שלום דיאנה
בהחלט מקומם ביותר.התנהלות מקוממת של בעל החנות.
ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות בכדי שיורה על ביטול העסקה, החזר כספי ופיצויי על עוגמת הנפש.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה רבה על העזרה :]
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר