שלום רב,
אני פונה לעצה בפורום הזה כי כבר תמו כל ניסיונותיי הסבלניים לטפל בבעיה.
בחודש נובמבר האחרון נכנסתי לחנות ריהוט בת"א ולאחר סיבוב קצר בחנות החלטתי לרכוש שלושה מדפים בעלות של 90 שקלים. בזמן הקניה נאמר לי כי בחנות הספציפית בת"א המדפים לא במלאי אבל בחנות בפ"ת יש. היות ואני תושב פ"ת שילמתי, אחרי שהובהר לי שוב, שהמדפים במלאי וניתן יהיה לאסוף אותם תוך שבוע. אני אקצר קצת...לאחר חודשיים שעברו ולא קיבלתי את המדפים, ואחרי אין ספור טלפונים מצידי וכל מיני תירוצים מצידם, נאמר לי בסופו של דבר שהמדפים לא קיימים ושאני אקבל זיכוי כספי באשראי, שאיתו שילמתי. ושוב, אני עכשיו מוצא את עצמי רודף אחריהם כבר חודש(!!) ועדיין לא קיבלתי את הזיכוי הכספי באשראי. שוב המון טלפונים שוב המון תירוצים. אני מותש ופוגע מכל העניין. אין עם מי לדבר שם - יש אפשרות לתבוע פיצוי בבית משפט?
תודה.
שלום יוני
מקומם בהחלט.
כמובן שאתה זכאי לקבלת הסכום ששילמת אולם בנוסף, ביכולתך לדרוש פיצוי כלשהו עבור החודשים הרבים בהם לא קיבלת את המוצר ונאלצת לרדוף אחרי נציגי החברה. המלצתי הינה כי ראשית תפנה אל החברה בכתב ופרט את דרישותיך הברורות.
במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור טענותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר