בתאריך 24/08/11 הודעתי לחב' יס על הקפאת מנוי עקב מעבר לדירה חדשה , חב' יס הקפיאה את המנוי עד לתאריך 31/10/11 , החל מתאריך 24/08/11 ועד היום אני לא מחובר לחב' יס
בתאריך 01/11/11 החליטה חב' יס על דעת עצמה לחבר שוב את המנוי , בתאריך 05/11/11 הודעתי ליס על רצוני להתנתק מהמנוי , וביקשתי מהם שיבואו לקחת את הממירים שלהם, דבר שלא נעשה ,אולם יס המשיכה לשלוח אלי מכתבים על דרישה לתשלום לחודשים 11/11 - 11/12 ,היום שוחחתי עם אדם בשם אבי חן מיס שטען כי למרות שלא השתמשתי בשירות , כל עוד הממירים אצלי ולא שילמתי דמי ניתוק בסך 197 ש"ח הריני מצוי אצלהם בהגדרת מנוי וצריך לשלם את החשבונות שהם שולחים לי ולא הם יתבעו אותי בבית משפט , היום שילמתי את סכום ההתנתקות בסך 197 ש"ח אולם כעת הם מבקשים שאשלם גם על החודשים 11-12/2011 ולא יפנו לערכאות משפטיות , אבקש חוות דעתכם האם פרעון חוב עבור מנוי שכלל לא צרכתי עדיין אני מחוייב לשלמו
בתודה
אלי
ערב טוב,
ככל ומדובר בטעות מצד החברה ממליצה להתעקש על זכותך לא לשלם דרישתם זו.
ירצו לפנות לערכאות שיפנו, אם אכן הקפאת המינוי והם חדשו אותו על דעת עצמם אין להם אלא להלין על עצמם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר