שלום שמי משה, ואני ביצעתי עסקה עם חברת סלולר גדולה, כאשר הגעתי אליהם עם מכשיר תקול שלא היה ניתן לסדר נתנו לי מכשיר חדש (שאגב גם הוא תקול)
אולם אני לא הסכמתי בהתחלה לעסקה הזו, אך לא ממש הייתה לי ברירה אחרת...
כעבור שבוע היו לי עדיין ספקות אזה הגעתי לבטל את העסקה (חוק ה-14 יום) כאשר הנציג ראה שהעסקה נופלת לו הוא הבטיח לי ערכת הטענה בחינם, ששווייה כ-60 שקלים ונציג טלפוני הבטיח לתת לי עוד כרטיס סים בחינם ששוויו 100 שקלים, אז הסכמתי לעסקה, אולם בסוף החודש היו לי חיובים גם על ערכת ההטענה וגם על הכרטיס סים. כמור עברו מאז חודש ימים וחצי... וביקשתי לבטל את העסקה להחזיר את המכשיר, שאני ממילא לא משתמש בו... אבל אז נאמר לי שלא ניתן היות שעברו 14 יום, כלומר עליי חלה חובה לעמוד בחוזה ועליהם לא?
מה ניתן לעשות בעניין?
ערב טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את הפרת ההתחייבות והעובדה שהיתה בעניין שלך הטעיה כנראה מכוונצת בניסיון להרוויח זמן ולגרום לך לאבד את הזכות המוקנית לך בדין לבטל העסקה.
מאחר והם הפרו ההתחייבות ולא קיימו אותה יש לך זכות לבטל העסקה.
אם לא תצלח דרכך ממליצה לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר