אישתי רכשה עבורי מכנסיים (280 ש"ח) וחולצה מחנות ZIP בירושלים. את המכנסיים לבשתי בפעם הראשונה (להוציא מדידה לצורך קיצור המכנסיים) בחתונה של אחותי היחידה ושם הם פשוט נפרמו כאשר התכופפתי. יש לציין שהמכנסיים לא היו צמודות והן הלמו את מידות גופי.
התפר שנפרם הוא זה שאמור לחבר את שני ה"שרוולים" ועם כל צעד שעשיתי (ממרכז האולם ועד לכיסא שלי) הוא נפרם מעט יותר עד שהיה פרום במלואו - מקו החגורה מאחורה ועד לרוכסן מקדימה.
בגלל המקרה, נאלצתי "לבלות" את יתרת החתונה בישיבה על הכיסא שלי. לא יכולתי לקום מכיון שהמכנסיים כבר לא היו ראויות ללבישה. ההרגשה היתה נוראית.
אני כועס וממורמר מאוד ומעוניין לקבל מהם פיצוי גבוה ככל האפשר. איך תובעים אותם? כמה לתבוע? האם מישהו מכיר מקרה דומה שנדון בבית משפט?
שלום רב,
ראשית קבל את השתתפותי במפח הנפש וליבי איתך.
שנית, אני מציעה שתפנה אל החנות בכתב ותעלה את טענותיך. אם יש לך הוכחות מצולמות מהאירוע צרף כתיעוד של הפגם. דרוש את כספך חזרה ו/או פיצוי.
במידה והחנות לא תסכים להשיב את כספך ו/או תסרב לקחת אחריות ולהציע פיצוי, תוכל להגיש תביעה קטנה לקבלת פיצוי בגין שווי המכנס ועוגמת נפש .
רוב הפסיקה אם לא כולה עוסקת בשמלות כלה ובשמלות של בנות המשפחה ואין תוצאה אחידה.
חשוב לגבות את טענותיך בצילום בעת האירוע ו/או בהצגת המכנס עצמו.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר