היום נכנסתי לחנות אלמ בכדי לרכוש שואב אבק בחצי מחיר מכיוון שרק בסניף ןביום הזה הוא נמכר יש לציין. תחילה עברתי קצת טירטורים לגבי אותו מוצר ולאחר מכן החלטתי לרכוש אותו. פניתי למוכר אשר ישב ליד הקופה ושאלתי אותו האם אני יכול לשלם עבור המוצר, בתגובה הוא ענה לי שאני יפנה למוכרת אשר איתה היה לי לפני כן בעיה עם השירות שבו היא טירטרה אותי (אני יחסוך את פרטי המקרה הזה כרגע) הסברתי לו שאינני מוכן לקבל שירות ממנה. הוא התחיל לצעוק ולהלבין את פני ברבים בכך שצעק עלי לפני לקוחות אחרים שהוא לא מוכן למכור לי ולא מוכן לתת לי שירות כי הלקוח לא תמיד צודק והוא לא יכול לבחור מי יתן לו שירות. התעקשתי ואף הגעתי למצב שממש "התחננתי" שיקח את הכסף ממני אך הוא סירב בכל תוקף
האם אותו מוכר אשר מודע לכך שאת המוצר הצפציפי הזה אני יכול לרכוש רק אצלו במחיר הזה יכול לסרב לתת לי שירות ולסרב למכור לי את המוצר ללא כל סיבה מוצדקת? האם קיימת פה עילה לתביעה? והאם אני יכול לתבוע אותו על עוגמת נפש והבושה אשר הסב לי אותו מוכר?
תודה לכל מי שרק יוכל לעזור לי ולהפנות אותי לחקיקה בעניין זה
לילה טוב,
ראשית ממליצה להפנות את תלונתך החמורה לשירות הלקוחות של החברה.
בד בבד ממליצה לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות.
ניכר שזכויותיך נפגעו אולם דע כי מאחר ומדובר בחנות פרטית יש לה הזכות להחליט למי למכור ובאיזה מחיר. ככל ונגרם לך עוול ונפגעו זכויותיך (כגון זכות השוויון) תוכל לדרוש פיצוי בגין אפליה וסירוב זה.
אין סעיף חוק ספציפי ישנם מס' חוקים המדברים על איסור אפליה ושיוויון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יוסי שלום,
צר לנו על תחושותיך כפי שעולות מהודעתך, א.ל.מ פועלת לשירות מיטיבי של לקוחותיה בכל מקום ובכל עת. אנו מעוניינים לבצע בדיקה מקיפה של המקרה שאתה מעלה ולהעניק שירות לשביעות רצונך המלאה, לצורך כך נשמח אם תשלח לנו פרטי התקשרות לכתובת האיי מייל הבאה וניצור איתך קשר בהקדם.
בברכה,
שירות לקוחות א.ל.מ
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר