שלום. לאחר שחוייבתי בסכום כסף שלא בצדק הוצע לי מחברת הוט כי אני יפוצה בממיר HD והתקנה חינם. נקבע לי תאריך ל20 לינואר בין השעות 16-19 והתראה של חצי שעה.
בשעה 16:06 התקשר הטכנאי שהוא נמצא בסביבה והאם יש מישהו בבית, נאמר לטכנאי שיהיה מישהו בעוד חצי שעה, בשעה 16:13 דקות התקשרה נציגה של החברה ושאלה האם יהיה מישהו בבית ב20 דקות הקרובות שוב נאמר לה שדיברתי עם הטכנאי ואני יגיע עוד 20 דקות לביתי.
שהגעתי המתנתי לטכנאי אשר לא הגיע.
בשעה 17:09 התקשרתי לטכנאי וביררתי היכן הוא נמצא, נאמר עלידו כי הקריאה הועברה לטכנאי אחר. לאחר המתנה עד השעה 18:31 התקשרתי לחברת הוט וביררתי מה קורה עם הטכנאי. נאמר לי על ידי הנציג כי הקריאה בוטלה והיא תשמח לקבוע תיאום אחר.
אמרתי שאני לא מוכן שביזבזתי זמן המתנה, הטענה של הנציג הוא כי אין הם מחוייבים להמתין.
שאלתי היא האם על פי חוק טווח שעות של 3 הוא תקין? ( על פי הנציג טכנאי זה טווח של שעתיים ומתקין זה טווח של 3 שעות).
לאחר שהסברתי רבות למספר נציגים שלא בהכרח היו נחמדים נאמר על ידי נציג כי הכל זה בעיה שלי ואינני זכאי לפיצוי נוסף.
ביקשתי ממנו את ההקלטה של השיחה על מנת שאני אוכל לעשות בה שימוש והוא טען כי אני רשאי לבקש רק לאחר צו בית משפט האם הדבר נכון?
מה האפשרויות העומדות לפניי?
ערב טוב,
חריגה עד שעתיים אינה נחשבת כלל לאיחור ואף חריגה בין שעתיים לשלוש שעות אינה נחשבת כאיחור המזכה בפיצוי. רק חריגה של למעלה מארבע שעות מהמועד שתואם – נחשבת לאיחור ומזכה את הלקוח בפיצוי על עצם האיחור, ללא צורך להוכיח כי נגרם לו נזק כלשהו בשל האיחור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר