שלום רב
הזמנתי מהוט לפני כ-10 ימים מראש התקנת טריפל לאתמול (1.02.12). לקחתי חצי יום חופש מעבודה כדי לחכות לטכנאי שהיה אמור להגיע בין 4-7. בערך סביבות 3:30 התקשרו אלי מבקרה של הוט לוודא שהזזתי התקנה ליום ראשון 5.02.12 בשעה 10 בבוקר (דבר שלא ביצעתי ולא ידעתי עליו). אמרתי להם שאני לא הזזתי כלום והנציג אמר שיבדוק ויחזור אלי. חזר אחרי חצי שעה ואמר שהוא מצטער אבל הטכנאי לא יגיע היום ושהוא יקבע לי ליום אחר שזה אומר עוד חצי יום עבודה הלכו. שעה אחרי זה התקשרתי לבטל את העסקה כי יחס כזה ללקוח חדש לא מתאים לי. הנציג שענה לי הודיע לי שכן היה טכנאי בשעה 5 ולא הייתי בדירה. אחרי בירור יותר עמוק גם נודע לי שההזמנה שהנציג מדבר עלי בכלל שונה ממה שהזמנתי. הנציג ניסה לפצות אותי בעזרת חבילות שונות שאין לי כל עניין בהן. מה אני יכולה לדרוש מהוט ולמי צריך לפנות?
תודה
קראתי את הודעתך וברצוני לסייע, לשם כך אודה לך אם תשלחי לי את פרטי המנוי, כולל מספר טלפון עדכני ליצירת קשר לתיבת המייל שלנו .
ערב טוב,
ניכר שנעשה לך עוול אולם המקור הראשון אליו עליך לפנות על מנת למצות את טענותיך היא החברה עצמה והעובדהנ שנציג שירות הלקוחות פונה אליך ומבקש לקבל את פרטיך מעודדת ואני מציעה שתתחילי שם.
דרשי פיצוי הולם והתנצלות.
ככל ולא והחברה לא תשכיל להתנצל ולהעניק לך פיצוי שקלי האם את רוצה להיות מנויה של חברה שמתנערת מהבטחותיה והתחייבותה כפי שאת מתארת בנסיבות שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר