בוקר טוב עידית,
בהמשך לזיכוי ופיצוי מחברת התשתית. אני שמחה לשתף אותך בהתקדמות מול חברת התשתית, אתמול סוף סוף קיבלתי זיכוי מלא.
ואם זאת כששאלתי על פיצוי נאמר לי מכיוון שסגרו את המנוי הם לא יכולים לפצות אותי על עוגמת הנפש שנגרמה לי במשך 5 חודשים.
אני לא מוכנה לקבל תשובתם ורוצה לתבוע פיצוי הולם.
שאלתי: האם כדאי בבימ"ש לתביעות קטנות או בבימ"ש שלום? וזאת מכיוון שאני מעוניינת לקבל היתר/צו מבימ"ש לקבל הקלטות של השיחות מחמשת החודשים האחרונים.
האם מנסיונך הטעית לקוח בנושאים רבים, טירטור במשך 5 חודשים, החזרת ציוד לחברה במקום שטכנאי יגיע ויאסוף ציוד, המשך חיוב ללא היתר ממני,שיחות עם נציגים ומנהלים רבות, פרסומת/דואר זבל לסלולרי... האם כדאי לתבוע?
אודה לתגובתך המהירה
תודה מראש ויום מקסים
אילנית
ערב טוב,
אכן ניכר שנגרמה לך עוגמת נפש רבה אולם דעי שמפסיקת בתי המשפט רכיב זה לבדו של עוגמת נפש אינו רכיב שנפסק באופן סדיר ורגיל אלא כחריג ובמקרים בהם באמת ההתנהלות היתה קיצונית וחריגה מעבר לגבול הסביר.
יש לבחון האם נסיבותיך עונות על דרישות הפסיקה ומצדיקות הגשת תביעה כנגד החברה בגין עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בוקר טוב עידית,
איפה אוכל לבדוק האם הנסיבות מצדיקות הגשת תביעה?
תודה וסופ"ש נעים
ממליצה לפנות לקבלת יעוץ משפטי פרטני ואישי להערכת סיכויי התביעה בגין ראש נזק זה של עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר