רכשתי טבעת אירוסין ובעת הקניה לא נאמר לי כי המעבדה של היהלומים שרכשתי אינה מחמירה בפרמטרים לאחר שביצעתי את העיסקה התברר לי שהמעבדה אינה מחמירה בפרמטרים וכי הינה מקפיצה בשתי דרגות את הצבע והניקיון של היהלום וכי ישנה מעבדה נוספת שהינה מחמירה וכי הינה מאימנה יותר נודע לי כי אם היהלום ישלך למעבדה המחמירה יותר אז בחיים הוא לא יקבל את הפרמטרים שנרשמו במעבדה הלא מחמירה אלה פרמטרים יותר נמוכים בשל כך ואי גילןי נאות ברצוני לבטל את העיסקה האם הטיעון שלי צודק לדעתי התבצע הונאה והטית הצרכן האם אני צודקת ומגיע לי לקבל את הכסף בחזרה?
שלום לירון
לאור הכתוב, העובדה שלמעבדה מיוחסות תכונות מסויימות נראת כלא רלוונטית. אולם יחד עם זאת, במידה ובמהלך הקנייה הוטעת לאור הצגה שגויה של מאפייני המעבדה אזי בהחלט יתכן כי הוטעת במהלך המו"מ שקדם לעסקה ומשכך ביכולתך לבטל אותה.
במידה ונושא המעבדה לא עלה במו"מ אזי לא נראה כי ניתן לבטל את העסקה לאור אי גילוי. יתכן כי ניתן לבטלה לאור חוק המכר- מוצר שמאפייניו אינם עונים לקריטריונים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר