שלום רב.ב15.1.2012 חיכיתי בתחנת האוטובוס לאוטובוס מספר 23 בחיפה.ע"פ לוח הזמנים של אגד,אמור לעבור קו זה בתחנה בה חיכיתי בשעה 7:31 ובשעה 7:46 (שעות משוערות).2 האוטובוסים לא עברו כלל,והגיע האוטובוס הבא ע"פ לוח הזמנים רק בשעה 8,מה שגרם לי לאחר לעבודתי ברבע שעה-20 דקות.לא מדבר כאן באיחור,אלא ב-2 אוטובוסים שלא הופיעו כלל.בתשובה שאגד שלחה לי לאחר שהתלוננתי באתר שלהם,ע"פ בדיקת הGPS הקו שציינתי עבר בתחנה שהייתי בה ב7:15 בבוקר ע"פ לוח הזמנים,אלא שאני כלל לא הייתי נוכח בתחנה ולא לאוטובוס של השעה הזו הייתי זקוק.
האם יש לי את הזכות לתבוע את אגד?ואם כן,מהו הסכום המירבי?האם עו"ד יוכל לעזור לי או שמא ההתנהלות היא מול בית משפט לתביעות קטנות?
תודה ושבוע טוב.
שלום דני
בהחלט מקומם. מטבע הדברים, מערכת תחבורה ציבורית שכזו אינה יכולה להבטיח הגעה מדוייקת עקב נסיבות משתנות.
יחד עם זאת מאחר ואחרת לעבודה ואמור אכן פגע בשגרת חייך, נראה כי ביכולתך לדרוש פיצוי כלשהו. המלצתי הינה כי ראשית תפנה אל החברה בדרישת פיצוי וניסיון להגיע לעמק השווה.
פנייה אל עו"ד ובימ"ש אינה בהכרח משתלמת כלכלית עבורך לאור העובדות שציינת ועל פיהן אתה יכול לדרוש פיצוי.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר