28.12.11 קבלתי טלפון בבית
הסוכנת של חברת מגה-לוטו הודיעה לי שנבחרתי באופן אוטמתי לעשות מנוי מסובסד להגרלות לוטו בחברה מגה-לוטו.
רציתי לנתק את השיחה אך היא שכנעה אותי להקשיב.
היא טענה שחברה זאת להבדיל משאר חברות לא מחייבת את החברים לשלם דמי ביטול או קנס ביציאה ואוכל לנסות לצאת מהמנוי ברגע שארצה. כשעוד דברנו בטלפון היא שלחה לי לינק של האתר וקראתי את התקנון שבו לא היה שום איזכור של הקנס
הקפדתי לשמוע גם ממנה כמה פעמים את מה שהיה תנאי להצטרפותי - שאין קנסות יציאה.
אחרי שניסיתי ליצור אתם קשר עם כל מיני שאלות, שקשורות להתנהלות החברה דרך מייל, פקס וטלפון ולא קבלתי שום תגובה, חשדתי שהחברה היא חברה פיקטיבית וביטלתי את הוראות קבע לתשלומים. באתר של החברה לא מופיעים טפסי הגרלה כך שאי אפשר לדעת האם יש זכיות או לא
האתר מתנהל שאופן חשוד,שחוץ מפרטים אישיים אין שם שום מידע רלוונטי להגרלות.
אחרי שבטלתי את הראת קבע הם התקשרו מייד
השיחה התחילה בצרחות ואחרי שאמרתי שדרך פקס ביטלתי את המנוי הפקידה בשם מרסי התחילה לצרוח שאצטרך לשלם 80 % מיתרת התשלום, כך רשום בתקנון החברה באתר. אמרתי לה שקראתי את התקנון ולא היה שם סעיף כזה. אך כשנכנסתי לתקנון אחרי השיחה הבנתי שעבדו עליי.
באינטרנט מצאתי עשרות הודעות ותביעות על החברה זו.
אני מתפלא שמשנת 2009 אנשים נופלים קורבן והחברה פעולת באותה שיטה ורוכשת קורבנות חדשים
למה לא יכולים לעצור את זה. הרי זו חברה של נוכלים ורמאים ולמה מדינת ישראל נותנת לחברות כאלה להתקיים
מה אני יכולה לעשות בתור בן האדם מן השורה, תמים (טיפש), שאין לו שום הגנה מהחברות כאלה.
בבקשה
תודה רבה
שלום מילה
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב, המלצתי הינה כי תפני מיידית אל בית משפט לתביעות קטנות בדרישה לביטול עסקה על סמך הטעייה וחוסר תום לב וכן לדרוש פיצויים נוספים כגון עוגמת נפש.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אתר מקסים
לא נכנסתי לפייסבוק אך יש לי המון לייקים בשבילכם
תודה רבה לעידית ולנבו
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר