יקיר שלום
בתאריך 27.1.2012 הגעתי לסניף בראשון לשם קבלה של מוצר שהזמנתי באינטרנט, בזמן שהגעתי למקום ראיתי שהחנות מוכרת גם זיכרונות שאלתי את המוכר בשם אהרון האם הם מוכרים זיכרון שמתאים למחשבי dell n3010
נאמר לי שכן שאלתי ואם זה לא מתאים אני יכול להחזיר את המוצר נאמר שכן שאלתי המהירות של הזיכרון תתאים למחשב שלי נאמר לי שכן רכשתי את המוצר הגעתי הבית וראיתי שהמוצר לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד איתה הגעתי שוב לחנות ביום ראשון שאלתי למה זה ואז אהרון החליט לבדוק לאחר בדיקתו הוא ראה שהזיכרון לא מתאים למחשב שלי מכיוון שמהירות הלוח של המחשב שלי יותר נמוכה 1066Mhz אמרתי לאהרון שיזכה אותי הוא סירב פניתי לשירות לקוחות של החברה דיברתי עם בחור בשם נתי ותיארתי לו את כל האירוע והוא בדק עם מנהל רשתות בשם יקיר ועדיין לא מעוניינים להחזיר את המוצר .
דרך אגב יש לי הוכחה שאם הייתי יודע שהמוצר לא יכול לעבוד במהירות של 1333Mhzלא הייתי רוכש אותו ההוכחה היא:
רכשתי את המחשב עם זיכרון של 4 ג'יגה סטיק אחד במהירות של 1333 וסטיק שני במהירות של 1066
פשוט רציתי להגדיל את המהירות מ 1066 ל 1333 יש לי קבלה של המחשב שמוכיחה זאת ואם המוכר
באלקטרה מחשבים היה מידע אותי שהזיכרון לא יכול לעבוד במחשב שלי במלא המהירות אז לא הייתי קונה את המוצר
שלום עודד
בהחלט מקומם
לאור הכתוב, אכן נראה כי ביכולתך לבטל את העסקה. המלצתי הינה כי תפנה לחברה בכתב ותדרוש את ביטול העסקה לאור הטעיית הנציג באשר למאפייני המוצר. במידה ותגובת החברה אינה לשביעות רצונך ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות ולבקש ביטול עסקה בהתאם להטעיית נציג וכן בהתאם לחוק המכר- קבלת מוצר הנחות במאפייניו מהמוצר שהובטח.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום עודד,
כפי שהתכתבנו בתפוז, אתה מוזמן להגיע לסניף ראשון לציון לשם החזרת המוצר וקבלת זיכוי כספי, כפי שביקשת.
לכל שאלה נוספת אשמח שתיצור עימי קשר ישירות.
בברכה,
יקיר אמזלג
מנהל תפעול רשת החנויות
אלקטרה מחשבים בע"מ
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר