יש ברשותי קמין נפט ביתי כ 12 שנים.
לאחרונה הורגשה ירידה ביעילות החימום של הקמין.
מכיוון שעד כה לא בצעתי אחזקה מקצועית לקמין, החלטתי להזמין טכנאי קמינים שיטפל בקמין. קיוויתי שהטיפול המקצועי יביא לשיפור בתפקוד הקמין.
הזמנתי טכנאי דרך חברה שזה עיסוקה. הטכנאי טיפל בתנור, פירק וניקה חלקים ולא מצא שום דבר יוצא דופן או בעיה.
הטכנאי גבה סכום של 450 ש"ח על הטיפול שארך כ 45 דקות.
מיידית אחרי הטיפול חל שיפור מסויים בתפקוד התנור.
פחות משבוע אחרי הטיפול, הפסיק הקמין לעבוד כיוון שהנפט הפסיק להגיע לתא הבערה. ניסיונותי לפתור את הבעיה לא עזרו.
הרמתי טלפון לחברה לדווח על התקלה, בכוונה שיבואו לסדר את התקלה.
התגובה הראשונה של בעל החברה היתה "אין לכך קשר לטיפול שעשינו" והוא ניסה להתנער מאחריותו.
בשלב זה הוא מושך את העניין ולא מגיע בתואנות שונות. נראה לי שהוא מצפה לשמוע ממני שאשלם לו גם עבור תיקון התקלה.
אני רוצה לציין שתקלה כזו לא היתה אף פעם בקמין ואין לי ספק שהיא קשורה לטיפול שבוצע אשר כלל בין השאר פירוק והרכבה של הקרבורטור.
אודה לכם על עצתכם הנבונה כיצד לפעול.
ערב טוב וחמים....,
ממליצה להביא טכנאי אחר שיבחן את הבעיה ויכריע האם זו תקלה שנגרמה בידי הטכנאי במסגרת עבודתו או שמא מדובר בצירוף מקרים מצער של תקלה נוספת בטווח זמן קצר.
על סמך חווה"ד תוכל להגיש תביעה כנגד החברה/טכנאי בגין הנזק ועלות תיקונו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר