שלום,
קניתי מחליק / מסלסל שיער Instyler בחנות שמוכרת מוצרים למספרות וגם לאנשים פרטיים, בחנות נאמר לי שזהו לא המכשיר מחברת Instyler אלה מחברת ריטר אבל הוא עושה את עבודתו באותה צורה.
לאחר יומיים קיבלתי את המוצר וכמובן שישר ניסיתי אותו אך לצערי שום דבר לא היה כמו בפרסומות ובסרטונים של חברת INstyler גם אני ניסיתי אצל הספרית שלי את המכשיר (שהוא כן היה מחברה המקורית) והתוצאות היו מדהימות!
עם המכשיר למכרו לי אין שום תוצאות שאפילו יהיו קרובות למכשיר המקורי.
קראתי באינטרנט שיש חברות שמזייפות את המכשיר הזה אך לצערי קראתי זאת מאוחר מדי כי אפילו לא עלה בדעתי שמקום כזה ימכרו זיוף.
המוכר בחנות אמר לי שאין מה לעשות, אני לא יכולה להחזיר את המכשיר מכיוון שהיה בו שימוש והוסיף שהוא אמר לי שהמכשיר הוא לא מחברת INstyler אלה ריטר.
השאלה שלי היא, האם יש אפשרות כלשהי להחזיר מוצר זה? אפילו שהיה בו שימוש? הרי המוכר שיקר לי..
בתודה מראש. קסניה.
ערב טוב,
יהא עליך להוכיח את טענת הזיוף אם תחליטי לפנות לביהמ"ש בבקשה לקבל פיצוי בגין תרמית והונאה.
ממליצה לפנות בתלונה אל אמון הציבור ואל המועצה הישראלית לצרכנות ואף לשלוח מכתב אל החברה ולהזהירם מרצונך להגיש תביעה אם העסקה לא תבוטל ולא תקבלי את כספך חזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה לך על התשובה.
דיברתי עם החברה והם טענו שאין לי אפשרות להוכיח שהמוצר מזויף הם קראו לזה גם "הוצאת דיבה" ואמרו לי שמטוב ליבם הם מוכנים לקבל את המכשיר חזרה אבל מורידים מהסכום העלות שלו 25% כלומר המכשיר עלה לי 400 ש"ח והם מוכנים לתת לי זיכוי לקניית מכשיר אחר בשווי 300 ש"ח.
הבעיה היא שאני לא רוצה מכשיר אחר רציתי רק את אותו המכשיר.
אני לא יודעת אם אפשר להוכיח שהמוצר מזויף כי אני גיליתי שזה לא אותו מוצר כשראיתי את הדבר האמיתי (אצל ספרית) וגם היא אמרה לי שהמוצר שלי זה לא מה שיש לה וגם היא חושבת שהוא מזויף.
באינטרנט מצאתי שחברת INSTYLER מזהירה את הלקוחות לא לקנות מכשירים שאינם מתוצרת שלהם כי הם מזויפים. ואין חברה אחרת שעושה אותם חוץ מחברת INSTYLER ואת המכשיר ניתן לקנות אך ורק אצלם.
אני לא יודעת אם זה יהייה כביל בבית משפט כהוכחה לזיוף.
מקווה שתוכלי לייעץ לי.
תודה. קסניה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר