שלום רב,
מצורף סעיף מרשת מזון אינטרנטית:
32. הזמנה ו/או שינוי הזמנה ו/או ביטול הזמנה באמצעות הטלפון או הפקסימיליה אפשרית בשעות פעילות מוקד שרות הלקוחות בלבד. שעות הפעילות יעודכנו מעת לעת על פי שיקול דעתה של שופרסל, ללא צורך במתן הודעה מוקדמת, ויפורסמו באתר. שינוי בהזמנה לאותו היום ניתן לבצע בימים א' – ה' עד השעה 15:00, בימי שישי וערבי חג עד השעה 08:00. או עד 4.5 שעות ממועד האספקה.
האם ניתן להסיק מסעיף זה, כי כל הזמנה שתתבצע אחרי השעה 15:00, לא תשלח באותו היום, אלא ביום למחרת (ביום חול בלבד)? השאלה אינה מתייחסת לימי ו'.
למיטב הבנתי זה לא משתמע מהכתוב בסעיף הנ"ל.
לחוות דעתכם אודה.
בברכה,
אלינה
לילה טוב,
לדעתי לא ניתן להבין שהזמנה שתתקבל לאחר השעה 15 תתקבל למחרת. הנוסח מתייחס לסיטואציה של שינוי בהזמנה באותו יום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
