לפני חדשים אחדים קבעתי עם חברת פזגז על ביקורת תקינות במועד מסוים.
הטכנאי לא היגע ואף לא הודיעו לי על כך טלפונית
לאחר חדשים הודיעה לי חברת פזגז על החלטתה לפצותני בסך של 200 ש"ח,בגין אי הופעת הטכנאי,טלפונית -ללא כל הודעה בכתב.
נכון לרגע זה, לאחר קבלת שני חשבונות בהם לא קוזז הסכום ,עדיין לא קבלתי את המגיע לי.
ברצוני להגיש תביעה, והשאלה היא האם לחייב את פזגזב600 ש"ח + הצמדה וריבית? או איך לחשב את התביעה?
תודה,
שלום רות
בהחלט מקומם.
אולם עולה השאלה האם קיימת כדאיות כלכלית מבחינתך להגשת תביעה. מאחר והסכום אותו את מבקשת קטן יחסית ובהגשת תביעה יש לשלם אגרה לבית משפט, הגעה לדיונים וכו.
המלצתי משכך הינה כי תפני במכתב בדואר רשום אל החברה, פרטי את השתלשלות העניינים ודרשי לקבל את סכום הפיצוןי המתמהמה וכן פיצוי על הסחבת שגרמה לעוגמת נפש. אני מאמין שמכתב כזה יוביל לסיום הסכסוך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
גב' פורסטר שלום רב.
שמי אופק משה ואני מנהל את מחלקת פניות הציבור בחברת פזגז, ראיתי את פנייתך שהועלתה בפורום, אשמח באם תפני אלי תעבירי את פרטייך על-מנת שאוכל לשוב אלייך ולקבל פרטים נוספים לטובת טיפול בפנייתך לשביעות רצונך.
לשרותך בכל עת!
אופק משה
03-9688024 או באמצעות הפקס 153-3-9688024
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר