לפני מס חודשים קו הטלפון הסלולרי שלי נוייד באופן מפתיע מבלי שבקשתי ודרשתי לחברה סלולרית אחרת, זה נמשך שבוע ימים עד שחזר הקו, גיליתי זאת כראיתי הודעת אס אם אס בטלפון ....פניתי לחברת הסלולר שלי לבדוק העניין והם אמרו שאכן נוייד והם לא יכולים לעזור לי והפנו אותי לחברה המניידת, כמובן שזה עלה לי בהרבה כאב ראש בהמתנה מרובה על הקו על מנת להגיע לנציג שנייד, מי הגיש את הבקשה ועוד. התגלה לי שהבקשה התבצעה בסניף באר שבע בעוד שאני מהצפון, שם לא שלי, ואחרי אין ספור בדיקות עלו שהבעייה היתה טעות בהקלדה של אחת הספרות. פניתי לחברה המניידת והם הציעו 500ש"ח פיצויי למרות שדרשתי מינימום 1000ש"ח. והחברה בה אני מנוייה , לא מציעה לי פיצוי כי טוענת שאינה אחראית והציעה לי 60 דקות ל6 חודשים. שאלותיי:
האם הפיצוי שהציעו לי סביר? האם אני צריכה להוכיח נזק אם אפנה לתביעות קטנות? כמה לדעתך עלי לדרוש פיצוי? האם 2 החברות צריכות לפצותני כספית ולא ע"י מתן דקות שיחה?
תודה
שלום מאיה
בנסיבות מסויימות חלה אחריות גם על החברה המפנה. נראה לאור הכתוב כי החברה שהעבירה מוכנה לשלם פיצוי והחברה הנותרת מוכנה להעניק הטבה. לאור זאת נראה כי ביכולתך להמנע מתביעה אשר תצרוך ממך זמן, כסף וכוח. המלצתי הינה כי תפני אל החברה שהעבירה, פרטי את השתלשלות העניינים וכן את הצעתה בגובה 500 ש"ח ודרשי סכום גבוה יותר. בנוגע לחברה המועברת, המלצתי הינה כי הגיעי עימה לעמק השווה. בנוגע לשאלותיך, את כתובעת צריכה להוכיח עילה ובפועל ולרוב גם נזק כספי.
המלצתי, כאמור כי נסי להגיע עם החברות לעמק השווה לשביעות רצונך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה לך על תגובתך עו"ד נבו למפל,
בפנייתי לחברה המניידת תיארתי את כל השתלשלות העניינים במכתב, וכך החברה המניידת הציעה 500ש"ח למרות שדרשתי מינימום 1000ש"ח, וזה מה שאמרו לי שמוכנים לפצות, כי מבחינתם הניוד בוצע כתוצאה מטעות בהקלדת ספרה, וכמובן התנצלו. האם לדעתך זה מספיק או איך אני אמורה לבקש יותר ועד איזה סכום? פה מדובר בשבוע ניתוק הקו שלי. ולמה אני צריכה להוכיח נזק? האם לא די בכך שלא היה לי קו? יש חוק הטכנאים שכאשר הטכנאי מאחר שעה מפצים ב-300ש"ח, פה לא היה לי טלפון שבוע ימים. אז מה גודל הפיצוי המתאים? אם תוכל לתת לי הערכת סכום מינימלי עד מקסימלי
בקשר לחברת הסלולר שלי שמוכנה לפצות ב60 דקות לשישה חודשים, היא טוענת שהיא לא אחראית, האם ההצעה שלהם סבירה לדעתך או שגם הן אחראים וצריכים לפצות כספית
אשמח אם תפרט בתשובה
תודה רבה, מאיה
שלום מאיה
בנסיבות מסויימות חלה אחריות גם על החברה המפנה. נראה לאור הכתוב כי החברה שהעבירה מוכנה לשלם פיצוי והחברה הנותרת מוכנה להעניק הטבה. לאור זאת נראה כי ביכולתך להמנע מתביעה אשר תצרוך ממך זמן, כסף וכוח. המלצתי הינה כי תפני אל החברה שהעבירה, פרטי את השתלשלות העניינים וכן את הצעתה בגובה 500 ש"ח ודרשי סכום גבוה יותר. בנוגע לחברה המועברת, המלצתי הינה כי הגיעי עימה לעמק השווה. בנוגע לשאלותיך, את כתובעת צריכה להוכיח עילה ובפועל ולרוב גם נזק כספי.
המלצתי, כאמור כי נסי להגיע עם החברות לעמק השווה לשביעות רצונך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר