אני עומדת לתבוע חברה שממנה קיבלתי שירות מסויים בגין חיובים מיותרים שגבו ממני בנוסף לתשלום מראש, וגם על עוגמת נפש עקב שרשרת האירועים שיצא לי לעבור.
אני גר בירושלים ואשמח לקבל תשובתכם בקרוב מאחר ונותן השירות מאיים עליי בהוצאה לפועל.
תודה וערב טוב
הדס שלום,
איני מבין את שאלתך אולם לאור הכתוב ביכולתך להגיש תביעה כנגד החברה עקב חיובים מיותרים שנגבו ממך וכן על עגמת נפש לאור החוויות שעברת.
אציין כי לאור הבנתי, עו"ד של נותן השירות מעוניינים להגיש תביעה אשר בנוגע אליה עליך להגיש התנגדות/כתב הגנה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שילמתי עבור שירות מסויים בתחילת השנה עבור שנה שלמה.
בגין התנהלות באופן מסויים עם השירות, עליה לא היתה שום התראה מראש, קיבלתי קנס של 200 שח. יש אזהרה על הקנס שהטיפול יעבור להוצאה לפועל במידה ולא אשלם אותו.
המצב הזה פשוט קצת מורכב לי ולא בטוחה שאקבל מענה בתביעות קטנות.
שלום הדס.
לאור הכתוב נראה כי במידה ולא תשלמי את הסכום הנדרש ישלח עניינך אל עו"ד מטעם החברה. משכך ביכולתך לשלם את הסכום של 200 ש"ח במקביל להבהרתך כי אינך מכירה בו אולם משלמת בכדי לא להקלע להליכי הוצאה לפועל, לאחר מכן ביכולתך לתבוע בתביעות קטנות את הסכום ששילמת וכן את עוגמת הנפש שחווית.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
