שלום, לפני חודש קניתי מערכת קולנוע ביתית בחנות עולם הקולנוע בתל אביב. דברתי עם המוכר והתייעצתי איתו והוא המליץ על מערכת מסויימת עבורי. הגעתי הביתה ומיד בדקתי את המערכת ועלה כי היא לא תומכת במרבית הסרטים שלי. לאחר בדיקה הבנו שהDVD של המערכת קורא רק פורמטים אירופאים ולא קורא פורמטים מארצות הברית. בדקנו בחוברת ואכן כתוב שהמכשיר אמור לתמוך בשני הפורמטים. הודעתי על כך על הבוקר יום למחרת וכעבור פחות מ48 שעות הבאתי את המוצר לחנות לבדיקה. בדקו אותו ואמרו לי שלפי החוברת אכן הDVD אמור לקלוט גם סרטים מהסוג של ארצות הברית. בדקו את הנושא גם על המכשיר שקניתי וגם על מכשירים שיש בחנות מאותו הדגם ואכן המכשיר לא הפעיל את הסרטים למרות שכתוב שאמור להפעיל. ביקשתי לקבל החזר מהמוצר והחנות סרבה ואמרו לי שאין דבר כזה ושלא אקבל שום דבר. לאחר וויכוחים הם אמרו שינסו לשלוח לתיקון ושיטפלו בזה שיקרא גם את הפורמט של ארצות הברית. עדיין ביקשתי לקבל החזר וסרבו. השארתי את המכשיר לתיקון ושאלתי תוך כמה ימים זה יהיה מוכן, אמרו לי שתוך פחות משבוע.
כל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה קורה עם המערכת ונאמר לי ׳עוד כמה ימים זה יחזור מתוקן׳ עתה עבר חודש ועדיין לא תוקן המכשיר. האם יש לי עילה לתביעה וכיצד אני עושה זאת?
תודה מראש,
בברכה,
יעל.
ערב טוב,
שערוריה !!!!!!!!!!!! במקום להתנצל ולפצות אותך הינך מתארת מסכת התעמרות והתנערות מכעיסה מאד.
ממליצה להגיש תלונה כנגד החנות במועצה הישראלית לצרכנות ובאמון הציבור.
בד בבד לשלוח מכתב התראה שאם תוך 48 שעות לא תקבלי המוצר תקין או כספך חזרה בתוספת פיצוי תפני לביהמ"ש.
וכך תעשי. הגישי תביעה כנגד החברה על הטעיה והתנערות מאחריות, אובדן הנאה ועוגמת נפש.
אשמח מאדדדדדד לקבל עדכון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לסיכום - נאמר לי היום שהעסקה (שבצעתי באשראי) תבוטל והמוצר שלהם נלקח חזרה.
האם את חושבת שעליי לנקוט בהליכים נוספים כנגד החנות?
הרשת פעלה כראוי כלפיי, ברגע שפניתי לשירות לקוחות של הרשת המנהל פתאום היה מאוד נחמד ויעיל, לעומת קודם לכן שהוא היה אדיש והתנער מאחריות.
בעקרון קבלתי את מה שרציתי, העסקה תבוטל ואקבל את כספי חזרה, השאלה היא אם לדעתך ראוי לעשות משהו כנגד המנהל?
ערב טוב,
תודה על העדכון. נראה לי די והותר ואיני ממליצה לנקוט בהליך כנגד החנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר