שלום
אני קניתי טלויזית אלגי אצל מחסני חשמל ביום שישי , ברגע הקניה לא רצו לחבר אותה לחשמל לבדוק תקינות. ברגע שבאתי הביתה פתחתי אותה והיא לא עבדה, יצרתי קשר עם החברה ביום שבת ונאמר לי להחזירה. החזרתי אותה היום לחנות ואמרו לי בחנות שיש סדק במסך וכי הם אינם מוכנים להחליפה. טענתי שלא שברתי אותה וכי אפילו לא הסרתי את הניילון ממנה ושבעת פתיחתה בחנות לא הראו לי את כולה אלא רק את הצדדים. אינני יודעת מה לעשות הם לא מוכנים להחליפה ולא מוכנים להחזיר כסף
שלום רב,
עליך לפנות בכתב אל הנהלת החנות והנהלת הרשת ולתאר את השתלשלות העניינים. יהא עליך להדגיש את האחריות שלהם למוצר לנוכח החובבנות בה הוצגה הטלוזיה בפניך במעמד הרכישה.
עמדי על טענתך לפיה לא גרמת נזק למכשיר והעבירי האחריות אל החנות לקבל אחריות על מוצר שהם מכרו.
עליך לקחת בחשבון את העובדה שגם עליך כלקוחה מוטלת אחריות לבחון את המוצר טרם קנייתי ולוודא את תקינותו אך אחריותך זו מוגבלת ואין חולק שעל החנות לפעול בכל דרך להגיע איתך לפתרון הולם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר