שלום
הנני נכה צה"ל הזכאי לטיפולים רפואים בחמי -מרפא ,
במסגרת חובתו של משהב"ט ע"פ חוק למתן טיפולים רפואיים בחמי מרפא נחתם חוזה עם חברת קל-נופש למתן טיפול באמור ( תיאום לינה + טיפולים רפואיים בזמן השהיה ) מכרז למיקור חוץ.
חברת קל-נופש מחויבת לאחר אישור ההזמנה ותיאום המועדים לתת בידי הנכה אסמכתא (ואוצר ) המאשר את ההתחיבות למול המלון שיוזמן.
בוצעה הזמנה ע"י בתאריך 13.03.12 לתאריכים 09.05.12-06.05.12 ונתקבל אישור מודפס לתאריכים הנ"ל.
בתאריך 22.04.12 יצרתי קשר עם המלון ע"מ לוודא הגעה ונאמר לי שהזמנתי אינה מופיעה אצלם ולא קיבלו פניה מקל-נופש , בעקבות זאת פניתי לקל-נופש ע"מ לברר את האמור והובהר לי שאכן ההזמנה מופיעה במערכת שלהם אך אינה תקפה מכיון שהמלון שהזמנתי " מרדיאן " מלא ואין חדרים , כאשר שאלתי לפשר התנהלות זו ניפנפו אותי , פניתי להנהלה לשוחח עם מנהל בכיר ולא הסכים לשוחח עימי .
שאלתי היא , ומתנצל על כל-הפירוט האם יש בידי עילה להגשת תביעה משפטית לת"ק , או מכיון שמשה"בט הינו הגורם שחתם חוזה מולם לא מאפשרת לי לפעול בדרך זו.
במאמר מוסגר אין מה לפנות למשהב"ט מכיון שכנראה שהחוזה שנחתם ישנו בו הרבה חורים עם בעיות אין ספור וזו דוגמא אחת מיני רבות כאשר ארגון נכי צה"ל לא היה מעורב בתהליך חתימת החוזה וגם לו ישנם טענות רבות.
ולכן לאור האמור האם עומדת בפני הנכים השונים עילה לתהיעה משפטית כנגד קל-נופש בהליך מהיר כי בסך הכל מדובר על חלק מטיפול רפואי ולא סתם נופש
פנייתי הינה בפורום האמור ולא בפורום נכי צה"ל לאור העובדה שאם נלך בהליכים למול משהב"ט נצטרך לפעול בעתירה מינהלית אשר זמן הטיפול בה ארוך ואנו צרכים פתרון מיידי , ולכן חשבנו לנכון לפעול במסלול תביעות קטנות.
להתייחסותכם אודה
בברכה
שלום רב,
מפנייתך ניכר זלזול מכעסי מצד חברת הנסיעות אשר לא טרחה לעדכן אותך שהמלון המבוקש מלא ועליך לבחור מלון חלופי לשביעות רצונך.
זו בעיניי הבעיה העיקרית ואין משנה מי שילם לחברה את התשלום.
הינך צרכן ולקוח וחלה עליה חובה ליתן לך שירות מהימן.
תאר לך שהיית מגיע למועד הנופש ומגלה שאי לך מקום???
אם ידוע לך על עוד מקרים כאלו ממליצה להתאגד, לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים והתנערות החברה מאחריות. הדגש את הבוז והעלבון שהנך מרגיש.
הייתי פונה גם אל משרד הביטחון ומתלוננת על הזלזול שבעתיד ישקלו אם להמשיך לעבוד עם החברה.
בנוסף ניתן לשקול הגשת תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום רב
תודה על התיחסותך , הדרכים שהצעת נכונים אבל במקרה האמור ולאחר בירור שנעשה לטיפול בבעיה שהוצגה לפני פנייתי אלייך נראה על-פניו שזהו פשוט "לטחון מים " .
ולכן עלתה דרך הפעולה של פניה לערכאה שיפוטית .
והשאלה היא האם דרך פעולה זו נכונה כאשר יש לתת דגש שאנוכי הינו צד ג , כי החוזה נחתם למול משהב"ט וחברת קל-נופש ( צדדים א ו-ב ).
אודה להתיחסותך.
חג עצמאות שמח
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום לעו"ד עידית
ההזמנה אכן על שמי ( כאשר שוב הגורם המשלם הינו משהב"ט )ואין מה לפנות אליהם מהסיבה שזו בעיה אחת מיני רבות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר