שלום רב,
ברצוני לדעת האם אני יכול לתבוע את חברת האשראי במקרה המתואר מטה כמו כן מה גובה התביעה המקסימלי שאני יכול דרוש( במידה ויש סיכוי)
אני ואישתי יצאנו לירח דבש למשך 21 יום בניו יורק ומקסיקו .
שנינו לקוחות עסקיים של חברת אשראי, מבדיקה שביצענו הגענו למסקנה כי עדיף לנו לא לבצע המרה של כספים בארץ ולבצע את כל תשלומים בכרטיסי אשראי זאת עקב עמלת המרה נמוכה.
על מנת לבצע את התשלום באשראי ביצענו התקשרות מול חברת אשראי,במהלך ההתקשרות הגדלנו את מסגרת האשראי שלנו בכ-5 אלף שח אי לכך ביום הטיסה עמדה לרשותו מסגרת פנויה של כ 21 אלף שח
על מנת לוודא את זה ערכנו שיחה עם נציגי שירות של חברת האשראי במהלך ההתקשרות נאמר לנו כי מסגרת אשראי בכרטיס אחד הינה 7 אלף שח ובכרטיס שני 14 אלף ( שיחות מתועדות במערכת( .יצאנו בראש שקט לטיסה.
במהלך שהות שלנו בניו יורק ( לאחר יום אחד) הפסיקו לכבד את האשראי ונשארנו עם 300 יורו חירום שהיו בדרקון...ביצענו שיחה ישירה לחברת האשראי ובחברת האשראי ( לאחר מספר רב של שיחות אשר עלותם מסתכמת ל כ-1000 שח) נאמר לנו כי החברה ביצע איחוד של מסגרות אשראי זאת כי אנחנו משלמים מאותו חשבון בנק, חשוב לצ׳יין כי פרט זה היה ידוע במהלך אישור הגדלה של מסגרת. לאחר התחנוײַות רבות החברה הגדילה את המסגרת ב-4 אלף שח בטענה כי הם הולכים לקראתנו ונאמר לנו כי יש להמתין לפינוי מסגרת (כ-5יום). לצורך פשטות לפני הטיסה המסגרת שלנו היית 45 אלף שח ואילו בניו יורק גילינו כי המסגרת שלנו הינה 25 אלף .
כששאלתי מדוע זה קרה , קיבלתי תשובה כי נפלתי בין הכסאות והם לא ראו את העובדה שמדובר באותו חשבון בנקאות כמו כן נאמר לי כי היה עלי לדעת כי המסגרת היא לחשבון בנק אחד וכי על זה אני חתום בהסכם התקשרות ראשוני ואני צריך להודות להם כי הם עזרו לי והגדילו את המסגרת, חשוב לציין שגורם אשר הגדיל את המסגרת ל45 אלף שח הוא אותו גורם אשר סירב להגדיל את המסגרת כשהיינו בניו יורק בטענה כי אנחנו לא עומדים בתנאים, כמו כן במהלך כל התקופה לא ה יו חריגות של אשראי או התנהלות בעייתית.
תודה מראש
אנדרי פלטונוב
שלום רב,
אכן אתה מעלה מצב לא נעים כלל ומיותר לחלוטין. איני בטוחה שדרך המלך היא תביעה קטנה. אני ממליצה לפנות בכתב אל החברה לתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על עוגמת הנפש והמחדל ולהעביר את האחריות אליהם שכן היה עליהם לדעת את המידע עוד טרם יציאתכם מהארץ.
דרשו פיצוי הולם.
מקווה שחברת האשראי תשכיל להתנצל וליתן לכם פיצוי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר