בתאריך 21/3/2011 נרכש סלון עור 3+2 בגין רכישת הסלון שולמה מלוא התמורה. לאחר כ4-5 חודשים בערך גיליתי פגמים בסלון התקשרתי לחברה ממנה הוזמן הסלון ונשלח אלי איש שרות אשר תיקן ותפר ה"פגם" . בחודש 2/2012 הבחנתי שוב כי הסלון נפרם באותו מקום וכן במקומות חדשים נוספים ,שוב התקשרתי לחברה והודעתי על כך ,שוב נשלח אלי יעני "מומחה" לעור הפנתי את תשומת ליבו לפגמים נוספים אשר הבחנתי בהם עד להגעתו אך הוא סרב להתייחס אליהם /או לתקנם וטען כי זה כרוך בתשלום אצין כי בחלק מהפגמים הוא האשים אותי שאני גרמתי לפגמים יש לציין שהכל היה במסגרת שנת אחריות . עוד החתמתי את בעל החנות על אישור שאם אמצא פגמים נוספים ותגמר לי האחריות לא אחוייב בתשלום כל שהוא. לא יתכן שאקנה סלון שיקרע ו/או יפרם וימצאו בו אין ספור פגמים. אין ספק שהסלון פגום מייסודו לכן פנייתי אליכם מה עלי לעשות. יצוין כי נשלח אליכם מכתב התראה שאני דורשת סלון חדש לאלתר. ולא נענתי. אודה לכם על התייעצות והמשך כדי למצות את זכויותי.
שלום זהבה
בהחלט מקומם.
במידה ואכן קיימת אחריות על הספק לבצע את תיקוני הסלון.
נראה לאור הכתוב כי אכן ביכולתך לבטל את ההסכם לאור פגמים במוצר אשר לא עומדים בתכונות ובמאפיינים שהובטחו לך על פי חוק המכר.
אציין כי יתכן ויטען נגדך כי השימוש שלך בסלון הוא שגרם לפגמים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על תגובתך.
אכן קיימת אחריות אחרת לא היו באים ומתקנים פעמיים. לא הבנתי על שום מה יטען שהשימוש שלי גרם לפגמים אציין שהפגמים נמצאים במקומות הישיבה שכביכול אמורים להיות מעור. עוד אציין שפנה אלי ביום חמישי יבואן של החברה וטען שלא אכפת לו ללכת לביהמ"ש אבל הוא רוצה לבוא ולתקן את הפגמים על חשבונו ציינתי בפניו שאני רוצה סלון חדש כי הפגמים האלה יחזרו להיות ואף יותר ממה שהיה ואז אצטרך לשלם על חשבוני תיקונים נוספים. הוא אמר לי תני לי לדבר עם השותף ואחזור אליך . שאלתי היא האם לחכות לתשובתו או פשוט לגשת ולמצות את זכויותי הרי לא יתכן שבמשך שנה הסלון מלווה בפגמים וקרעים.
זהבה שלום
לאור הכתוב, הצדק איתך.
כוונתי הייתה כי לרוב, הצד שכנגד ינסה להוכיח כי שימוש הצרכן הוא שגרם לפגמים. משכך עליך להוכיח שהפגמים נוצרו עקב מאפייני ומרכיבי המוצר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
עו"ד נבו, תודה לך על ההענות.
רציתי לעדכן אותך שהיום דיברתי עם החברה שממנה רכשתי את הסלון כדי לברר מה קורה עם החלטת היבואן שהיה אצלי ואמר שידבר עם שותף שלו ויחזור אלי עברו 3 ימים ואז צלצלתי כי הוא לא חזר אלי מהשיחה התברר לי שהם כנראה לא רוצים להחליף את המוצר הפגום אמר לי "תני לנו עוד יום יומיים" או "תתקשרי בסוף השבוע ותהיה לנו תשובה" אני יודעת בוודאות שזו התחמקות בבקשה תייעץ לי את המשך הגנת זכויותי בינתיים הסלון נפרם בעוד מקומות והפחד שלי שהזמן לא יהיה לטובתי רק אציין שוב שהסלון נמצא אצלי רק שנה וכבר יש בו פגמים באמת שאינם ניתנים לתיקון.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר