שלום!
אני אנסה לקצר כמה שאפשר. אני סטודנט בשנה האחרונה לתואר ונאמר לי ע"י רכזת המחלקה שלי שאני צריך לקחת קורס מסוים שנתון לבחירתי (פה הבעיה העיקרית, שזה התברר כלא נכון בכלל, והיו קורסים ספציפיים שהייתי אמור לבחור מהם), ואיתו אסיים את התואר בסמסטר הנוכחי. היא הודיעה לי זמן קצר אחרי זה, שלא מאשרים את הקורס באוניברסיטה (המכללה שלי באחריות של האוניברסיטה), ואני אאלץ לקחת את הקורס בשנה הבאה. אחרי שפניתי לכל הגורמים האפשריים (נשיאים דיקנים, מרצים ועוד), וקיבלתי תשובות שליליות מכולם, פניתי שוב למכללה שלי שהסירה את האחריות ואמרה שמבחינתם אין מה לעשות. כל הצרה פה שזו היתה הטעיה אחת גדולה (הרכזת אמרה שאין שום בעיה לבחור קורס מכמה תחומים, הכל מתועד במייל), ואני שוכר דירה באזור של מוסד הלימודים, והחוזה שכירות נגמר בקיץ. אני אצטרך להגיע לקורס האחרון שיוצא שעתיים בשבוע, ומרחק הנסיעה הוא כמעט 3 שעות ברכבת...המכללה לא מוכנה אפילו לשמוע, למרות שהצעתי פתרונות חלופיים, והסברתי להם על הנזק הכלכלי שנגרם לי בגלל רשלנות של רכזת המחלקה. האם יש משהו לעשות מבחינה משפטית? תודה רבה..
שלום עומרי
לאור הכתוב, נראה כי אכן הוטעת. המלצתי הינה כי תשלח מכתב רשמי אל הנהלת האוניברסיטה, תגולל את המקרה ודרוש את תיקון העוול.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר