הייתי בסופר והיה שם מדף שבור, המעיל שלי נתקע במדף ונקרע וכמו כן נחבלתי ונשרטתי, קראתי לאחראית והיא התחילה לצעוק עליי שלא קרה לי כלום והביכה אותי ליד כולם, שלחתי מכתב לשירות הקלוחות והם דורשים שאביא להם את המעיל והם יתקנו אותו, האם אני חייבת להביא להם? אני לא מעוניינת שיתקנו את המעיל אלא רוצה פיצוי בגין הנזק וכמו כן פיצוי בגין השריטה ועוגמת הנפש שקרתה לי בגין המכבוכה שגרמה שלי האחראית, מה לעשות?
שלום רב,
האם קיבלת תשובה בכתב משירות הלקוחות?
אם עסקינן ברשת מומלץ לשלוח מכתב מפורט ובו תיאור עובדתי ודרישותיך לפיצוי תוך ציון הצעת שירות הלקוחות להנהלת הרשת.
ניתן לשקול הגשת תביעה קטנה כנגד הסופר בגין הנזק הישיר שנגרם למעיל, השריטה ועוגמת הנפש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
קיבלתי תשובה בכתב משירות הלקוחות כי עליי למסור את המעיל כי לא ברור להם שאכן יש נזק וכי חובת ההוכחה עליי, רציתי לשלוח להם מכתב ולומר שאצלם את המעיל אבל אני לא רוצה שהם יתקנו אותו, האם אפשרי?
שוב שלום,
מציעה לך לפנות לחייט ולבקש הצעת מחיר עלות תיקון המעיל. לאחר קבלת הצעה זו גשי עם המעיל לשירות לקוחות ו/או תתאמי עימם מועד שתגיעי עם המעיל כשהינך מצהירה שאין בכוונתך להשאירו בידיהם אלא להציגו.
בקשם אינה חריגה והיא אף לגיטימית (מאחר והינך טוענת שנגרם למעיל נזק ) יחד עם זאת אני חייבת לציין שתמוהה מאד בעיני תגובתם ואני מתפלאת שהם לא מציעים לך פיצוי ולוקחים אחריות.
לעניין התיקון - אם הם מציעים תיקון אשר בפועל הינו אפשרי הם רשאים לעשות כן. זכותך לסרב אך עליך לקחת בחשבון שביהמ"ש עשוי לראות בנזק שנגרם למעיל כנזק בר תיקון ולפיכך הצעתם הינה לגיטימית וסבירה.
לא ראיתי את המעיל ואת הנזק ואף לא את השריטות בגופך שלטעמי עליך להדגיש אותם בפני שירות הלקוחות.
מאחר ואת התובעת אכן נהוג שהמוציא על חברו עליו הראייה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר