ראשית חן חן על הסיוע.
ביצעתי עסקה לקבלת שרותי רפואה באמצעות תשלום מראש בכרטיס אשראי. טרם קבלת השירות החלטתי לבטל העסקה ופניתי לנותן השירות.
הנ"ל זיכה אותי בכספי אך חייב אותי ב-5% אותם לטענתו הוא מעביר לחברת האשראי למרות שהעסקה בוטלה בהתאם לתנאים שלו מול חברת הסליקה. האם אכן ייתכן הדבר? והאם אכן אני צריך לשאת במלוא תשלום זה?
תודה מראש.
משה.
בוקר טוב,
האם העסקה היתה טלפונית או דרך נציג שהגיע לביתך ?
אם תשובתך היא כן אזי החוק קובע דמי ביטול עסקה בנסיבות אלו בגובה 5% מהעסקה או 100 ש"ח הנמוך מבין שניהם.
אם תשובך לשאלתי לעיל הינה שלילית אזי יש לבדוק את מדיניות החנות לעניין ביטול עסקה והאם היא היתה ידועה לך מראש בעת ביצוע העסקה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
מצד אחד קיבלתי את המסמך שנשלח לחברת האשראי כדי לבטל העסקה ובו נאמר שבמקרה של ביטול עסקה - העמלה לא תוחזר לספק השירות (רופא). מצד שני מיותר לציין שהדבר לא היה ידוע לי. מה דעתך?
שוב שלום,
על מנת שאוכל ליתן לך מענה מדויק ונכון יותר אודה על קבלת תשובתך האם העסקה היתה טלפונית, דרך נציג מכירות שהגיע לביתך או במקום העסק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
סליחה , בלי משים השמטתי פרט זה.
העסקה נעשתה פנים מול פנים בבית העסק.
תודה.
ערב טוב, זה בסדר.
אם כך האם מדיניות החנות בדבר ביטול העסקה היתה גלויה לעין ? האם הובאו בפניך הדרכים לביטול והסנקציות שינקטו בגין ביטול זה ?
אם אכן כך אזי דמי הביטול ששילמת הינם בהתאם למדיניות החנות ומותאמת להוראות החוק.
מקווה שהפעם שנינו ברורים.....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר