קרה לי גם משהו דומה לפני כמה שנים וכעסתי מאוד משום שחוייבתי על מכשיר חדש וגם המשכתי לשלם על הישן, וגם הצליחו לגבות ממני קנס יציאה בגלל שינוי התוכנית...
אבל אז ויתרתי, רק היום יש לי משהו עוד יותר חמור. אבד לי המכשיר, והגשתי לנקודת מכירה לראות מה יש להם להציע לי. נתנו לי שם 2 אופציות - או להחליף תוכנית לתוכנית הרבה יותר יקרה ממה שיש לי, או לקנות במחיר מלא וב 3 תשלומים בלבד, מכשיר חדש. בחרתי באפשרות השניה. כעת, לאחר חודשיים, גיליתי שהתוכנית שלי היתה מוגבלת ל18 חודש והיא הסתיימה לפני חודש.. זאת אומרת. שילמתי 480 ש"ח על מכשיר לשימוש של חודש אחד! אם הייתי יודעת שהתוכנית תסתיים, הייתי הולכת לחפש תוכנית חדשה. עכשיו נתקעתי עם מכשיר חדש שאוכל להשתמש בו רק בחברת פלאפון משום שזה פלאפון כשר שלא מתאים לרשתות אחרות. האם יש לי אפשרות לתבוע את מחיר המכשיר בתביעות קטנות? ומה עם כל השיחות שעשיתי בלי לדעת שהתוכנית הסתיימה? זה כתוב בחוזה אבל לא שמתי לב, והמוכרת גם לא.
שלום רב,
האחריות מוטלת על המוכרת ועל החברה לגילוי נאות של כל תנאי העסקה. נכון שגם עליך מוטלת החובה לוודא מהו המועד בו ההתחייבות שלך מגיעה לסופה אולם אין ספק שהחברה אינה יכולה להתנער מאחריות וניכר חוסר תום לב וטעם נפגם מצידם.
נסי לשלוח מכתב בו תיאור השתלשלות העיניינים תוך שימת דגש על אי גילוי כל תנאי העסקה לרבות הסתרת המידע אודות מועד סיום ההתחייבות שלך.
מקווה שתקבלי פיצוי.
ניתן לשקול הגשת תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר