תלונה על חברת "הוט" וגם "נטוויזן". אספר בקצרה: בספטמבר 2012 פניתי לנטוויזן בכדי להתחבר לשרותי טלפון ביתי.
נאמר לי כי אין להם תשתית ולכן הם מציעים עסקת "בנדל" בה הוט מתקינה עבורם את התשתיות ואני אמורה לשלם רק לנטוויזן תשלום חודשי על קו הטלפון בעלות של 80 ש"ח.
ההתקנה של הוט לא תעלה לי כסף, כך נאמר, מאחר והם משמשים כעין קבלן משנה עבור נטוויזן. לאחר שהסכמתי, נאמר לי שנציג הוט יחזור אלי ואקבע מועד נוח לי להתקנת התשתיות.
כך היה. לאחר כחודש, קיבלתי מנטוויזן חשבון טלפון עפ"י ההסכם, אך הוט חייבו אותי בגין התקנת תשתית-500 שקלים!!! מה שכמובן לא מעוגן בשום הסכם עמם. לאחר שיחות טלפון רבות מאוד, הוט מסרה לי, כי ממש לא מעניין אותה מה נטוויזן הבטיחו לי, ועלי לשלם להם על ההתקנה. ואילו נטוויזן אכן הצדיקה
אותי, וחזרה וטענה כי הוט מחוייבת לעסקת בנדל כזו, אבל טענה שאני זו שצריכה לבקש מהוט החזר, למרות שזו עסקת בנדל בינהם.
עד למועד זה, 9 חודשים מאז ההסכם, התרוצצתי בעשרות שיחות ופניות לחברת הוט, ולאחר תחינות ובכיות רבות הם החזירו לי 250 ש"ח בלבד.
וזאת למרות, שלא הייתי אמורה כלל וכלל לשלם את סך ההתקנה, עפ"י 2 שיחות טל' שערכתי באוג' ובספ' עם הגב' טוהר מהשירות של נטוויזן טל'.
זו הונאה לשמה. אין עם מי לדבר. הוט יודעת שהיא משקרת, לא עומדת בהסכמים ולכן גם החזירה לי חלק מהסכום. ואילו נטוויזן מציעה הצעות שאינה עומדת בהם בגרוש. היא הייתה צריכה להסתדר עם הוט, אבל אחרי שהפכתי ללקוחה שלהם, זה כבר לא עניין אותם.
הצילו!!! 9 חודשים של מפח נפש, עצבים, וכסף שנלקח לשווא.
נא עזרתכם. בכבוד רב, סיגל אנקרי
קראתי את הודעתך כפי שתיארת, וברצוני לברר את הנושא לעומקו.
לשם כך, אשמח אם תשלחי לי את פרטי המנוי שלך לכתובת המייל Hot.socialmedia@hot.net.il ואצור איתך קשר בהקדם.
יום נעים.
שלום סיגל
בהחלט מקומם
אין זה מוצדק כי לא תזכי לקבלת טענותיך וכי תופני בכל עת בין גוף אחד למשנהו.
מקווה כי תגובתו של נציג הוט לפנייתך זו תסדיר את ההדורים לשביעות רצונך.
כלל, ניתן להגיש תביעה קטנה בעניין זה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר