ואני 1 מהם (אין לי קשר איתם:()
.1. יש צו קיום צוואה כבר מס' שנים- האם הזכויות שלי כיורשת מתיישנות אחרי תק' מסויימת?
2. ניסיתי לרשום את שמי בטאבו, שילמתי ואחכ החזירו לי את הכסף כי אמרו שהחוזה חכירה הסתיים ולא הודיעו להוריי והם צריכים לחתום שוב על חידוש חוזה החכירה, כאמור אימי נפטרה ואבי סרב לחתום ולכן אין לי אפשרות לרשום את חלקי בטאבו כל עוד הוא לא חותם. (הבנתי שהחתימה זה רק משהו של בירוקרטיה, אין להם חובות וכו' על הבית)
3. אני סטודנטית שבקושי מצליחה לשלם שכר לימוד ואין לי כסף לשלם לעו"ד (דרשו ממני סכומים מטורפים)- האם יש משהו שאני יכולה לעשות באופן עצמאי? אשמח להכוונה.
4. מישהו אמר לי שאפשר להגיש בקשה לביהמש, ואז כאילו ביהמש "חותם" בשם אבי. ואז ניתן לרשום בטאבו.
( את השלב השני של "פירוק שותפות" נראה לי שהבנתי, אני מתייחסת רק לעניין של הרישום בטאבו).
אודה מאוד מאוד לכל הכוונה, ומעריכה מאוד את עזרתכם.
טל.
טל שלום רב,
בהעדר הסכם חכירה תקף הבית אינו "שייך" להוריך , לפיכך הם אינם רשאים להורישו. לפיכך, אינך יכולה לרשום את חלקך בטאבו כל עוד הוא לא הוא לא חותם.
אין התיישנות על זכויותייך כיורשת.
גמר חתימה טובה,
שרה לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר