שלום , לאחר שקבילתי צו ירושה מבין הדין נאמר לי כי אני צריכה לאתר את חשבונות הבנק של המנוחה ,ידוע לי כי יש חשבון משותף אחד לאבי ולאימי ז"ל אך אני כמעט בטוחה שהיה לה חשבון משל עצמה , אודה לך אן תסבירי לי כיצב אוכל לברר,בדקתי באתר של בנק ישראל אך לא מצאתי שם מידע שעזר לי ...
תודה רבה
ניתן לערוך חקירה כלכלית באמצעתו חוקר פרטי יש אנשי מקצוע שמתמחים בדבר.הדבר יהיה כרוך בתשלום.לאחר קבלת תצואות החקירה תוכלי להראות לבתי המשפט כי יגעת וחקרת די הצורך ואןי חשבונות נוספים והמשיך הלאה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 055-4532803
אין אפשרות לברר את זה לבד?????
אין לך את האמצעים לברר את זה לבד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
לא נשמע הגיוני ממש מה שאת אומרץ , לא מתכוונת שזה ישמע מזלזל אבל לא נראה לי שבדקת את העניין לעומקו , ידעתי במקרה על חשבון בנק אחד שהיה לה בסביבת מגוריי והסכימו לשתף אותי בסכום שנמצא כרגע בחשבון כשבאתי עם הצו ירושה לבד ,למרות שהחשבון רשום גם על שם אבי ,לא נראה לי שאני צריכה לשלם למישהו כסף רק בשביל לדעת באיזה בנק היה לה חשבון ,אין אפשרות לשלוח פשוט מכתב לבנקים בצירוף הצו ירושה?
עליך לפנות במכתב לכל הבנקים ולצרף צילום של צו הירושה ולשאול אם למנוחה היו/ יש חשבונות אצלם. מנסיוני, תקבלי תשובות תוך שבועיים לכל היותר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר