אמי ז"ל ואני ביקשנו אפוטרופסות (שלי על אמי) כדי להתגונן מפני מעשיו של בן משפחה . לצורך כך (בין היתר) בהמשך אף עברה אמי להתגורר בביתי ולימים נפטרה . בעת שהותה בביתי הביעה את רצונה לכתוב צוואה לטובתי , ואף עשתה כן בכתב ידה .
בבית המשפט התברר (ללא מראה מקום) כי יש הלכה לפיה האפוטרופוס (על רכוש ) איננו יכול להיות מוטב בצוואה . עורך הדין מטעמי ביקש אורכה כדי לבדוק עניין זה באופן יסודי , וכל המשפחה מגויסת לעניין זה . קרוב לוודאי כי לאחר תשובתכם הראשונית תבוא בקשה לייעוץ בשכר
אין הלכה כזו. יתכן והוגשה התנגדות לצוואה מהטעם של ניגודאינטרסים או פגמים בצוואה אולם זו בהחלט אינה הסיבה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 055-4532803
תודה
בהתנגדות לצוואה יש טענות לפגמים .
נראה כי גם העורך דין של הצד השני הופתע מהטיעון , שאיננו מופיע בכתביו . האם אפשר לקבל בתשלום חוות דעת כתובה .
כן אין שום בעיה. ניתן לקבל חוות דעת כתובה בתשלום
תודה
יש רמז לעניין זה לפיו מדובר על פסיקה מספטמבר 2009 אין לי עניין להכשיל אף אחד ובטח לא את מי שעוזר לי , עלי לציין דבר זה בטרם התקדמות נוספת . נראה לי שמכאן ואילך זה כבר לא ענין לפורום פתוח לא הבנתי כיצד אוכל לעבור לקשר עסקי
ניתן ליצור עימי קשר , הפרטים שלי מצויים באתר הנוכחי ,הקלידי את השם שלי בעורכי דין לענייני משפחה ותקבלי את הפרטים.
את /ה מוזמן/ת להתקשר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר